Megjelent a Dynaflyte 2: maximállis csillapítás, fele akkora súly Hír

Megjelent a Dynaflyte 2: maximállis csillapítás, fele akkora súly Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/09/07
Folytatódik a száguldás, az ASICS új, könnyű súlyú futócipője lendületet visz futóedzéseidbe.

Folytatódik a sikerszéria, az ASICS idén ősszel előrukkol a tavaly megjelent, sikeres Dynaflyte futócipő legújabb modelljével. Az ASICS Dynaflyte 2 könnyú súlyú és mégis maximális csillapitást biztosít azon futók számára, akik sebességre, sokrétűségre és közben kényelemre vágynak. 

 

 

Mínusz 10 gr. és tökéletes illeszkedés

A Dynaflyte 2 pontosan 10gr-mal könnyebb mint az előző Dynaflyte modell és ezáltal a versenycipők könnyed futóélményét nyújtja, a versenycipők vékony és kényelmetlen középtalpának érzete nélkül. A teljesen új, lélegző, varrás nélküli Adapt Mesh™ felsőrész a lábfej minden mozdulatát követi, rugalmas illeszkedés biztosít és megakadályozza az irritáció-keltő gyűrődések képződését és fennmaradását. Az anyagok fejlesztése során az ASICS-nél mindig a környezet a minta, a felsőrész kialakításához a japán sushitekerő bambusz volt az inspiráció. A technológiának köszönhetően a felsőrész súlya kisebb, az anyag jobb illeszkedést, nagyfokú rugalmasságot és jobb szellőzést biztosít. A továbbfejlesztett design gondoskodik arról, hogy az edzés során éppen olyan jól nézz ki, mint amennyire jól érzed magad.

 

ASICS Dynaflyte 2 Forrás: ASICS
ASICS Dynaflyte 2
Kép forrása: ASICS

 

FlyteFoam™ a futók csodafegyvere

A Dynaflyte 2 modell erőssége az ASICS szabadalmaztatott, díjnyertes, új-generációs középtalp- technológiája a FlyteFoam™. A FlyteFoam™ az ASICS legkönnyebb középtalp-rendszere, amelyet a márka a 2016-ban a a MetaRUN csúcsmodellnél vezetett be először. A technológia a cipő viselőjének lábával “dolgozik” és tökéletes csillapítást biztosít lépésről-lépésre. Maga az anyag 55%-kal könnyebb mint a futócipő-gyártók által használt átlagos középtalp anyag, így viselői számára a kényelmes viselet mellett gyors és dinamikus érzetet nyújt. Dynaflyte 2 súlya csupán 260g (42,5-es férfi méret) ezzel a súllyal a modell az ASICS legkönnyebb, maximális csillapítást nyújtó futócipője.

 

ASICS Dynaflyte 2 Forrás: ASICS
ASICS Dynaflyte 2
Kép forrása: ASICS

 

Az ASICS missziója egyszerű: mindenki számára biztosítani a lehető legjobb és legkényelmesebb futást. A FlyteFoam sorozat legújabb tréning modellje pontosan ezt biztosítja a futók széles köre számára. Ha mnden távon a sebesség és a rugalmasság a legfontosabb, akkor a Dynaflyte 2 a legjobb választás. Az ASICS minden évben komoly beruházásokat hajt végre a kutatás és az innováció területén. Ez a legújabb futócipő modell pontosan mutatja, mi az irány.

 

ASICS Dynaflyte 2 Forrás: ASICS
ASICS Dynaflyte 2
Kép forrása: ASICS

 

Kapható: Maratonman, Nyúlcipőbolt, Spuri üzleteiben és a webhopokban