Bemutatkoznak a legújabb szériás tavaszi futócipők Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/04/20
Idén a Nike és az Asics is nagyot dobbantott

Számunkra a márciusi időszak az egyik legizgalmasabb része az évnek. Hogy miért? Mert bemutatkoznak a legújabb szériás tavaszi futócipők. Idén a Nike és az Asics is nagyot dobbantott, mind neutrális, mind stabil cipők terén. Pár jól ismert és elismert modell alapos újragondolásával és továbbfejlesztésével, eddig soha nem látott magaslatokba emelték a lécet. Lejjebb ki is válogattuk az aktuális kedvenceinket a Playmax webáruházából.

 

Nike Lunarglide 8

Nike Lunarglide 8
Nike Lunarglide 8

A Nike 2017-es Lunarglide megjelenése az egyik kedvencünk az idei stabil futócipők között. A pihepuha párnázottság nem megy a stabilitás rovására, a precíziós lézerrel befejezett Lunarlon középtalp extra gördülékeny futást tesz lehetővé, a speciális hálós felsőrész pedig segít hűvösen tartani a lábad és ultra könnyű. Mindezek együttese teszi a Lunarglide 8-at az egyik legjobb tavaszi futócipővé. Tudj meg róla többet a tovább gombra kattintva.

 

 

 

Nike Air Zoom Vomero 12

Nike Air Zoom Vomero 12
Nike Air Zoom Vomero 12

A neutrális cipőben futóknak sem kell prémium Nike puhaság nélkül maradniuk hála az Air Zoom Vomero 12-nek. A legújabb, tavaszi széria továbbfejlesztett energia-visszanyerési képességgel rendelkezik, hogy minden érkezést kirobbanó elrugaszkodás kísérjen. Ebben nagy szerepet játszik az újragondolt ütéscsillapítás és a talpba ültetett Air Zoom egységek, amik dinamikus, ruganyos lépéseket garantálnak.

 

 

 

Asics Gel-Kayano 23

Asics Gel-Kayano 23
Asics Gel-Kayano 23

Hosszú távokra az Asics Gel-Kayano idei szériája egyből felkeltette a figyelmünket. A Gel-Kayano 23 továbbfejlesztett középtalpa minden lépés után visszanyeri az eredeti alakját, hogy folyamatos, stabil támogatást biztosítson a leghosszabb távokon is, ráadásul a szilárd cipőtalp strapabíró tapadást nyújt. A kiemelkedő csillapításért a középtalpban elhelyezett FlyteFoam technológia és a GEL csillapítási rendszer felel, hogy a lábfejed minden egyes ütéstől védve legyen. Több infóért katt a tovább a gombra.