Óbudai Olimpia 2011-2012 Hír

Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft
2011/09/27
A réges-régi ókori görög olimpiák 1896-ban éledtek újjá és adtak újból kiemelt fontosságot a sportszerűség követendő példája mellett a gyorsaság, az erő, és a kitartás hármasának.
Hirdetés
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, Óbudai Olimpia néven 5 állomásból álló sportrendezvényt szervez 2011 októberétől a 2012-es londoni olimpiáig , így tisztelegve a sportversenyek császára előtt.
A sportesemények első állomására október 8-ára kerül sor az Óbudai Fitness Nappal , mely kiváló sztároktatók előadásában valósul meg Gyurta Dániel ajánlásával. A részvevőket Béres Alexandra, Borsodi Balázs és Tatarek Rezső is átmozgatja sok más kiváló aerobikoktató mellett. A műsort az exkluzív környezetben lévő Folyondár Vasas Sport- és Tánccentrumban Kovács István Koko vezeti . A részletes programról pedig a főszervező Óbudai Sport Kft. honlapján olvashatnak: www.obudasport.hu .
Célunk egy nagy közösség jó hangulatú összekovácsolása a szabadidősport megtartó erejével, továbbá, hogy felhívjuk a figyelmet a versenysportok és az egészséges életvezetés fontosságára a mindennapjainkban. Rendezvényeink egytől egyig III. kerületi helyszínen valósulnak meg, de a részvétel mindenki számára nyitott.
További 4 rendezvényünk az elkövetkezendő Londoni Olimpiáig: Óbudai Teljesítménytúra / 2011. november 12. / Csúcshegyi vendégház Tour de Óbuda / 2012. március 24. / Óbudai Fő tér Óbudai Félmaraton / 2012. április 21. Óbuda a Falon / 2012. május 12. / Falmászó Nap – Spider Falmászó Se
A legsportosabbak, akik legalább 4 eseményen részt vesznek*, megnyerhetik a fődíjat is, egy két személyre szóló utazást, szállást és belépőt a 2012-es Londoni Olimpiára . Az ezüst és bronz díjazott is egy-egy 2 főre szóló belföldi nyaralás birtokosa lesz.
A rendezvénysorozat zárásaként az Olimpiát már az Óbudai kivetítőkön közösen nézhetjük, egy megérdemelt jó hideg sör mellett!
Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. csapata *(A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért elolvashatja játékszabályunkat a fent említett honlapcímen.)
 
 
Hirdetés