Menü

2011.09.27.     Hozzászólás 0

Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft

Óbudai Olimpia 2011-2012

A réges-régi ókori görög olimpiák 1896-ban éledtek újjá és adtak újból kiemelt fontosságot a sportszerűség követendő példája mellett a gyorsaság, az erő, és a kitartás hármasának.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, Óbudai Olimpia néven 5 állomásból álló sportrendezvényt szervez 2011 októberétől a 2012-es londoni olimpiáig, így tisztelegve a sportversenyek császára előtt.

A sportesemények első állomására október 8-ára kerül sor az Óbudai Fitness Nappal, mely kiváló sztároktatók előadásában valósul meg Gyurta Dániel ajánlásával. A részvevőket Béres Alexandra, Borsodi Balázs és Tatarek Rezső is átmozgatja sok más kiváló aerobikoktató mellett. A műsort az exkluzív környezetben lévő Folyondár Vasas Sport- és Tánccentrumban Kovács István Koko vezeti. A részletes programról pedig a főszervező Óbudai Sport Kft. honlapján olvashatnak: www.obudasport.hu.

Célunk egy nagy közösség jó hangulatú összekovácsolása a szabadidősport megtartó erejével, továbbá, hogy felhívjuk a figyelmet a versenysportok és az egészséges életvezetés fontosságára a mindennapjainkban. Rendezvényeink egytől egyig III. kerületi helyszínen valósulnak meg, de a részvétel mindenki számára nyitott.

További 4 rendezvényünk az elkövetkezendő Londoni Olimpiáig:
Óbudai Teljesítménytúra / 2011. november 12. / Csúcshegyi vendégház
Tour de Óbuda / 2012. március 24. / Óbudai Fő tér
Óbudai Félmaraton / 2012. április 21.
Óbuda a Falon / 2012. május 12. / Falmászó Nap – Spider Falmászó Se

A legsportosabbak, akik legalább 4 eseményen részt vesznek*, megnyerhetik a fődíjat is, egy két személyre szóló utazást, szállást és belépőt a 2012-es Londoni Olimpiára. Az ezüst és bronz díjazott is egy-egy 2 főre szóló belföldi nyaralás birtokosa lesz.

A rendezvénysorozat zárásaként az Olimpiát már az Óbudai kivetítőkön közösen nézhetjük, egy megérdemelt jó hideg sör mellett!

Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. csapata
*(A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért elolvashatja játékszabályunkat a fent említett honlapcímen.)

 

81885--budai-Olimpia.jpg
 

Olvass többet a témáról: London 2012, fitness