Haskockásító - Ha lusta vagy a felüléshez Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/03/16
Létezik egy haskockásító megoldás lustáknak, akik nem szeretik a klasszikus felülést, illetve nem tudják helyesen kivitelezni!
Hirdetés
Személyi hastréner otthonra
Napi 3 perc edzés kell szezonig és a hasamon sakkpartit lehet majd rendezni... Hát, lenézve a tél- és a mozgásszegény irodai életmód okozta gömbölyödő pocakomra , voltak kétségeim afelől, hogy nyáron én leszek a strand alfahímje. Persze azt én sem hittem, hogy csak a géppel elérem a megfelelő hatást a táplálkozásom átalakítása és egyéb testmozgás beiktatása nélkül, de kíváncsi voltam mit is tud a hasizomerősítő kütyü.

A Pro-Form Ab Glidere egy speciális megoldást kínál: kettős mozgással rendelkezik az új edzőgép, amely egy 180 fokos forgatási pályán nyújt egyenletes oldalirányú és függőleges mozgást, így egyesíti a ferde és egyenes hasizmok egyidejű edzését. Tesztek alapján bizonyított, hogy 44%-kal több izmot mozgat meg , és a közben végzett kardió mozgásnak hála kétszer annyi kalóriát éget el mint a konkurens hastrénerek.  Az eszköz pontos használatához pedig Dvd-s segítségnyújtást biztosítanak.

25 kg-os masszív, erős vázzal és minőségi anyagminőséggel rendelkezik, így bízhatunk abban, hogy hosszú évekig meghibásodás nélkül lehet használni. Az erős, vastag párnázat pedig a térdet és lábszárát kényelmes edzéspozícióban tartja. Az edzés paramétereit (idő, ismétlésszám) egy konzolon nyomon követhetjük.

Egy rövid saját teszt után még senki nem tévesztett össze Mr. Adonisszal , de azt bizton állíthatom, hogy valóban átmozgatja a hasam helyén lévő „kis hordót” és másnapra elég komoly izomlázat okozott.
Napi több tábla csokit majszolva valószínűleg a Pro Form Ab Glider sem éri el a kívánt hatást, de ha megfelelően kombinálod tudatos táplálkozással és legalább heti három futással – vagy más kiegészítő mozgással – nyárra be fogsz szerezni magadnak egy nagyobb tükröt, hogy gyönyörködj magadban…
Próbáld ki a Pro-Form Ab Glider -t a Láng Sport bemutatótermeinek egyikében , és megtapasztalhatod ingyen, hogy mit is tud a gép!
További infók a Pro -Form Ab Glider-ről: Klikk ide!
Hirdetés