Menü

2011.03.16.     Hozzászólás 0

Haskockásító - Ha lusta vagy a felüléshez

Létezik egy haskockásító megoldás lustáknak, akik nem szeretik a klasszikus felülést, illetve nem tudják helyesen kivitelezni!

Személyi hastréner otthonra

Napi 3 perc edzés kell szezonig és a hasamon sakkpartit lehet majd rendezni... Hát, lenézve a tél- és a mozgásszegény irodai életmód okozta gömbölyödő pocakomra, voltak kétségeim afelől, hogy nyáron én leszek a strand alfahímje. Persze azt én sem hittem, hogy csak a géppel elérem a megfelelő hatást a táplálkozásom átalakítása és egyéb testmozgás beiktatása nélkül, de kíváncsi voltam mit is tud a hasizomerősítő kütyü.

A Pro-Form Ab Glidere egy speciális megoldást kínál: kettős mozgással rendelkezik az új edzőgép, amely egy 180 fokos forgatási pályán nyújt egyenletes oldalirányú és függőleges mozgást, így egyesíti a ferde és egyenes hasizmok egyidejű edzését. Tesztek alapján bizonyított, hogy 44%-kal több izmot mozgat meg, és a közben végzett kardió mozgásnak hála kétszer annyi kalóriát éget el mint a konkurens hastrénerek.  Az eszköz pontos használatához pedig Dvd-s segítségnyújtást biztosítanak.

25 kg-os masszív, erős vázzal és minőségi anyagminőséggel rendelkezik, így bízhatunk abban, hogy hosszú évekig meghibásodás nélkül lehet használni. Az erős, vastag párnázat pedig a térdet és lábszárát kényelmes edzéspozícióban tartja. Az edzés paramétereit (idő, ismétlésszám) egy konzolon nyomon követhetjük.

Egy rövid saját teszt után még senki nem tévesztett össze Mr. Adonisszal, de azt bizton állíthatom, hogy valóban átmozgatja a hasam helyén lévő „kis hordót” és másnapra elég komoly izomlázat okozott.

Napi több tábla csokit majszolva valószínűleg a Pro Form Ab Glider sem éri el a kívánt hatást, de ha megfelelően kombinálod tudatos táplálkozással és legalább heti három futással – vagy más kiegészítő mozgással – nyárra be fogsz szerezni magadnak egy nagyobb tükröt, hogy gyönyörködj magadban…

Próbáld ki a Pro-Form Ab Glider-t a Láng Sport bemutatótermeinek egyikében, és megtapasztalhatod ingyen, hogy mit is tud a gép!

További infók a Pro-Form Ab Glider-ről: Klikk ide!

Olvass többet a témáról: fitness, hasizom