Túravezető tanfolyam 2012-ben Hír

Budapesti Természetbarát Sportszövetség
2011/12/06
Itt az idő, hogy megtanulj túrát vezetni!
Hirdetés

A Budapesti Temészetbarát Sportszövetség a Pest Megyei Természetbarát Szövetséggel közösen január közepétől középfokú gyalogos túravezetői tanfolyamot indít, melyre várják a  túrázásban jártas természetjárókat, akik elhivatottságot éreznek a természet, a kirándulás, túrázás szélesebb rétegekkel való megismertetése és megszerettetése iránt.

A tanfolyam elméleti előadásokból, gyakorlati túrákból és közös táborozásokból áll. Az elméleti előadások átölelik azokat a témaköröket, melyekre szüksége lehet mindazoknak, akik társaikat felelősen szeretnék kalauzolni a természetben, a térképismerettől, tájékozódástól, elsősegélynyújtástól kezdve a természetvédelmig, meteorológiáig, és még sok más témáig. A jó hangulatú hétvégi gyakorlati túrák során a budai és környékbeli hegységekben kisebb csoportokban mélyíthetik el tájékozódási ismereteiket és szerezhetik meg a tanfolyam végére elvárt készségeket a hallgatók.

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket a decemberi Nyílt Napon 2011. december 14-én 17.00-től 20.00 óráig a Schulek Frigyes Szakközépiskolában (1087 Budapest, Mosonyi u. 6.).

Részletesebb információ a btssz.hu és a weboldalakon található.

Jelentkezési feltételek
Hirdetés