Kalandozz éjszaka a Budakeszi Vadasparkban! Hír

(X) - Támogatott tartalom
2018/02/22
A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe.

Régóta álmodozol egy éjszakai kalandtúráról?

Szeretnéd tudni, hogy mitől fényvisszaverős az éjszakai állatok szeme? Kíváncsi vagy, hogy a baglyok mit csinálnak az éj leple alatt? Ha igen, és nem félsz a sötétben, gyere el márciusban és áprilisban péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére és vesd bele magad az éjszakai élet titkaiba – kicsit másképp.

Éjszakai Kalandtúrák Forrás: www.vadaspark-budakeszi.hu
Éjszakai Kalandtúrák
Kép forrása: www.vadaspark-budakeszi.hu


Esti záróra - de nem a Vadaspark látogatóinak!

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az éjszakai életmódot folytató állatok titkos és kalandos életét leshetik meg, akiknek azután kezdődik a napjuk, miután mi már nyugovóra hajtottuk a fejünket.

Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.


Ha szereted az extrém kalandokat, itt a helyed!  

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.


Biztosítsd részvételedet, regisztrálj az alábbi időpontok valamelyikére

Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai márciusban és áprilisban:

- 2018. március  2., 9., 16., 23., 30.   

  Gyülekező a főbejáratnál:  18:00 órakor

- 2018. április 6., 13., 20., 27.

  Gyülekező a főbejáratnál:  19:00 órakor


A program körülbelül 2 órás, a meghirdetett napokon maximum 2x50 fős csoport indulhat. Jelentkezni a  budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra” legyen. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat!

Árak:

Az Éjszakai Kalandtúrára a felnőttjegy 2200 Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1100 Ft.


Még több infó: www.vadaspark-budakeszi.hu