Hogyan készüljünk fel az Erdei Vándortáborokra? Hír

(X) - Támogatott tartalom
2018/06/07
Praktikus pakolási tanácsok szakértőktől a vándortáborozni indulóknak! Válaszok mindenre, ami a táborozókban vagy a készülődésben segédkező szülőkben felmerül az indulás előtt.

Közeledik a nyár, több tízezer gyerek indul táborozni szerte az országban. Június 16-án indulnak az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett, egyhetes Erdei Vándortáborok is. A felső tagozatos és középiskolás csoportok a bakonyi, a börzsönyi, a mátrai, a mecseki és a pilisi útvonalakon ismerkedhetnek meg a hazai erdők természeti és kulturális gazdagságával.

Praktikus pakolási tanácsok szakértőktől Forrás: www.erdeivandor.hu
Praktikus pakolási tanácsok szakértőktől
Kép forrása: www.erdeivandor.hu


Mégis mit pakoljunk? -> Praktikus tanácsok szakértőktől a vándortáborozni indulóknak!

De mit is pakoljon a hátizsákba, aki egy hétre elindul az erdőbe? Egyáltalán: hátizsákba kell pakolni? Mekkorába? És milyen cipőt válasszunk? Kell-e vinnünk hálózsákot? Megannyi kérdés, ami a táborozókban vagy a készülődésben részt vevő szülőkben felmerül az indulás előtt.

Az alábbi videóban olyan fiatal erdészek adnak jó tanácsokat a felkészüléshez, akik napi szinten az erdőt járják, ismerik rekkenő hőségben és hirtelen kerekedő záporban egyaránt.

 

Letölthető erdei kérdezz - felelek:

Aki pedig ennél is többre kíváncsi, olvassa végig az oldalról letölthető útmutatót, ahol az Erdei Vándortáborokat szervező erdészek minden lényeges kérdésre összegyűjtötték a válaszokat. Hasznos olvasmány nemcsak a leendő Erdei Vándoroknak, hanem bárkinek, aki természeti környezetben, túrázva tervezi eltölteni a szünidő egy részét.

 

Kapcsolat:
info@erdeivandor.hu
www.erdeivandor.hu