Főzz a természetben, mintha csak otthon lennél – Brunton kempingkonyha Hír

www.multinavigator.hu
2009/05/06
Ha szereted az akár több napos túrákat, vagy külföldi utazásod alkalmával a kalandos kempingezés mellett döntesz, szükséged lesz olyan eszközökre, melyekkel a természet lágy ölén is meg tudod főzni az ebédedet, vagy vacsorádat.
Hirdetés

Ha szereted a hosszú túrákat, ami akár több naposra is sikerülhet, vagy külföldi utazásod alkalmával a kalandos kempingezés mellett döntesz a komfortos apartman bérlés helyett, szükséged lesz olyan eszközökre, melyek segítségével a természet lágy ölén is meg tudod főzni az ebédedet, vagy vacsorádat. A Brunton segít Neked ebben! Több méretben és formában kínál számodra kempingfőzőket, hogy távol a konyhádtól se maradj éhen. Az alábbiakban bemutatunk számodra néhány ilyen eszközt, hogy a választás egyszerűbb legyen.

 

 

 

Kezdjük az elején, például a „tűzhelyekkel”.

 

Brunton Vapor AF All Fuel - kempingfőző szett A Brunton Vapor-AF (All Fuel) kempingfőző, szinte egy komplett "konyhát" foglal magában. A Vapor-AF üzem- anyag fúvókája képes a benzinen kívül más üzemanyag elégetésére is (benzin, petróleum, kerozin, stb), a beépített visszaégést gátló szelep pedig biztonságos használatot tesz lehetővé. A kihajtható lábos tartó, csúszásgátló recézettel van ellátva, így biztos nem fog az ételed a földön landolni. A flexibilis benzinvezetéknek köszönhetően, a tartályt távol helyezheted az égőtől, a nagyobb biztonság érdekében. A csomagban égőfej, visszaégést gátló szelep, benzines palack, karbantartás- hoz szerszám és szélárnyékoló palást található.

 

Brunton Flex Foldable Butan - kempingfőző fej Extra könnyű égőfej, melynek edénytartó fülei függő- legesen nyithatóak és zárhatóak, a megfelelő edény- mérethez. Csekély súlyának és kis méretének (csukott állapot) köszönhetően, szinte észre sem veszed, hogy nálad van. Vidd el hosszabb kirándulásaidra, túráidra, kempingezésre, vagy bármilyen többnapos szabadidős tevékenységedre. Az égőfej, közvetlenül a gáztartályra szerelhető! A csomag nem tartalmazza a gáztartályt!

 

 

Brunton CUB Butane - kempingfőző fej Nagyteljesítményű, extra stabil és biztonságos gázfőzőfej a Bruntontól. Az edénytartó szárak fix szerelésűek, ám az égőfej így is kompakt méretű. Saját tasakjába téve, könnyedén hordható hátizsákban.

A csomag a gázpalackot nem tartalmazza!

 

 

Brunton Talon Butane -  kempingfőző fej Kemping gázpalackra szerelhető egyszerű főzőfej, a Bruntontól. Kicsi, pehelysúlyú, kompakt, mégis megfőzhetsz rajta egy „kemping” ebédet. A tartószárak behajthatók, így minimális helyet foglal, akár a zsebedben is elfér. Vidd magaddal többnapos kirándulásaidra, túráidra.

A csomag a gázpalackot nem tartalmazza!

 

 

A „tűzhelyek” után jöjjenek az edények

 

Brunton Vapor Cook Set - főzőedény szett Gourmand vagy? Akkor is szeretsz főzni, amikor kilométerekre vagy a civilizációtól? Mostantól erre is megvan a lehetőséged, a Brunton Vapor főzőkészlettel. Az edények anodizált alumíniumból készültek, a rozsdásodás elkerülése és a könnyű tisztíthatóság érdekében, míg belsejüket teflonnal vonták be, hogy egyszerűbbé tegyék a kültéren való sütés-főzést. A serpenyő fogantyúja áthelyezhető a többi edényre is, nehogy megégesd magad.

 

A csomagban 2 darab edény, 1 darab serpenyő és egy áthelyezhető fogantyú található.

 

A jó vacsora egyik feltétele, a jó hangulat. Ennek pedig a fény az alapja!

Sötétben nem lehet vacsorázni. Vagyis lehet, csak nem látod, amit megeszel. Persze sokszor jól jön ez a titokzatosság, de nem olyankor, amikor egy erdőben, vagy mezőn táborozva falatozol a korom sötétben. Van megoldás, hogy ne csak neked világítson a lámpád, hanem az egész társaságodnak is. 

 

Brunton Polaris LED Lantern - kempinglámpa Egy tökéletes kempinglámpa a Bruntontól, melyben egy 3 Watt teljesítményű LED szolgáltatja a fényt. Fénykibocsátása 2 fokozatú (normál és ultra fényes), melyet a bekapcsoló gomb egymás utáni megnyomásával szabályozhatsz A Brunton Polaris LED lámpa, a világon elsőként képes naturális fényt kibocsátani, így a szem számára kellemes és nem zavaró a fénye, amit 360 fokban szór, tehát nincs szükség forgatásra. A lámpába integrált karabinerrel felakaszthatod, vagy csúszásmentes talpára is állíthatod asztalra, sziklára, stb. Áramellátásáról 3 darab "bébi-góliát" elem gondoskodik. És ami még nagyon fontos lehet, hogy a lámpa nem bocsát ki hőt, így sátrad kupolájába is akaszthatod, nem égeti ki az anyagát! A lámpa zárt környezetben (sátor, barlang, turistaház, stb) az egész területet bevilágítja, illetve kültéren is nagy fényt biztosít. Legyen szó tábori főzésről, kártyacsatáról a haverokkal, vagy akár elalvás előtti olvasgatásról, a Brunton Polaris Led lámpa mindig a legfényesebb oldalát mutatja neked.

 

További nagyszerű túrafelszerelésekről a multiNavigator.hu oldalon olvashatsz, illetve a kiszemelt terméket meg is vásárolhatod webárházunkból , ahol akár bankkártyával is fizethetsz.
Hirdetés