Extrém stájer túra: szerelmes nyár Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/04/04
Mi köze a túrázásnak a flört kézikönyvhöz, szerelmi lakathoz és a furulyázó faunhoz? Most eláruljuk Neked, de durva lesz!

 

Magas Stájerország (HOCHsteiermark): „ Egy szerelembeejtő üdülőrégió “…

Idén a nyári szerelmesek állnak a középpontban - azok a párok, akik Magas Stájerországot és magukat is fel szeretnék fedezni. Hiszen a kellemes, kettesben eltöltött órákra évközben nem sokszor szakítunk időt. A beszélgetések túl gyakran szólnak munkáról, gyerekekről és családi szervezkedésekről. A kapcsolat ápolására egy stresszes nap végén sokszor nem jut már elég erőnk. A kettesben eltöltött kikapcsolódás sok pár számára a kapcsolat energiaforrása.

 

(Fotó: Markus Auer)

 

VIGYÁZAT, DURVA TARTALOM!!! Szerelmes nyár – idilli helyek flört padokkal, esküvői szikla, furulyázó faun, mely gyermekáldást ígér, gravírozott szerelmi lakat, flörtkézikönyv tippekkel és trükkökkel, és még sok más élmény gondoskodik a feledhetetlen magas stájer emlékekről!

 

Magas Stájerországról A magas stájer régióhoz Leoben környéke, Bruck an der Mur, Mürzzuschlag és Liezen városa tartozik. Ezen a tájon számos hegyi forrás található, mely Bécs és Graz vízellátásról gondoskodik, és ahol még nagy területen érintetlen természettel találkozhatunk. A vendégek számára változatos programlehetőség: nyáron alpesi- és zarándokútvonalakon a Mura és a Mürz folyók menti biciklizés és túrázás kínálkozik. Utazási csomagért klikk ide!

 

(Fotó: Markus Auer)

 

Magas Stájerország tökéletes kulisszát kínál történelmi zugaival, a majdnem érintetlen erdőkben és alpesi réteken, hogy átadhassuk magunkat romantikus érzéseinknek. A magas stájer nyár ideális lehetőséget biztosít számunkra, hogy igazán kikapcsolódhassunk, és időt szenteljünk magunkra és társunkra. Az emberek manapság jobban vágynak kikapcsolódásra, mint valaha és épp ezt a nyugalmat, kényelmet és egyben vendégszeretetet kínálja Magas Stájerország számos vendéglátóhelye. A 2012-es nyár idén elsősorban szívet megdobogtató ajánlatokat és minőséget kínál.

 

(Fotó: Markus Auer)

 

Egy üdülőrégió, mely szerelembe ejt. A Magas Stájerország számos túra- és sétaútvonala a partnerrel való beszélgetésre és a régió idilli helyeire invitál. A magas stájer útvonalak közül a Bründlweg – mely Európa leghosszabb mezítlábas útja – mondható a legromantikusabbnak. 

 

A közös gyűrűkovácsolás , a kápolna által sugallt mennyei érzés, egy romantikus utazás lovas hintón, vagy egy mennyei éjszaka egy stájer romantika szobában , különösen intenzíven hat érzékeinkre.

 

Na, a stájer romantika szobákra érdemes vetni egy pillantást :) klikk a képre!  (Fotó: Markus Auer)

 

Ha szúr a zab. Szerelmes nyári napok egy parasztháznál vagy egy négycsillagos szállodában – a vendégeknek a romantikus szálláslehetőségek nagy kínálata áll rendelkezésére. Számos vendéglátó kínál idén speciális „szerelmes nyári”-csomagokat. Így a „Természet lágy ölén”-csomagnál a szerelmes padon a flörttippeket tartalmazó kézikönyv segítségével „vadul flörtölhetünk”. Egyedi ötletekkel szolgál a romantikus időtöltéshez, melyek a párt a régióval is megismertetik és egymáshoz közelebb is hozzák: Tartalmaz egy szerelmi bájitalt, útmutatót egy szerelmes vers írásához, egy kupont a szerelmi lakathoz és javaslatokat, hogy merrefelé van lehetőség azt elhelyezni. Helyi szerelmes történeteket olvashatunk, Johann herceg és Anna flörtjéről a Vordern hegynél, esküvőjükről és házasságukról Brandhof am Seeberg-nél, mely napjainkban kedvelt úti cél. Aki a „császári-királyi randevú”-csomagot választja Bruck an der Mur városában, vagy a „szerelmes nyári flört”-csomagot a Streuobst régióban, az nyugodtabb, lazább programajánlatnak örvendhet.

 

Magas stájer érzések és esküvő. Magas Stájerország sok párt kísér az első közös nyártól egészen az oltárig és tovább sok éven át a harmonikus párkapcsolatban. A „ HOCHverliebt – szinte a fellegekben házasodni ” -csomagajánlattal az ifjú pár a világ legmagasabb zarándok-keresztjénél, a Hohe Veitsch hegy lábánál tarthatja álomesküvőjét. Az esketés után lovas kocsival folytatódik az út Mitterdorf-ba, a festői szépségű Pichl Kastélyba, ahol lakodalomi vacsora várja a vendégeket. Ezzel kezdődik életre szóló szerelmük együtt és Magas Stájerország iránt egyaránt.

 

(Fotó: Markus Auer)

 

Aktuális magas stájerországi „szerelmes nyár“ ajánlatainkat az alábbi internetes oldalon találod: www.hochsteiermark.at

 

Kapcsolat: TRV Hochsteiermark Pestalozzistraße 12 A-8670 Krieglach Tel.: +43 (0) 3855 455 70 Fax: +43 (0) 3855 455 70 – 20,  Email: tourismus@hochsteiermark.at Web:  www.hochsteiermark.at