Exkluzív outdoor ajándékötletek

Exkluzív outdoor ajándékötletek

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/11/26
Ha magas minőségű ajándékot keresel
Hirdetés

A sporteszközök terén is léteznek természetesen fokozatok és ha máskor nem is, hát karácsonykor azért csak belekóstolna mindenki a magasabb minőségbe, amiért nem is feltétlenül kell a zsebünk legaljáig lenyúlni.

 

3D stretch hálózsák

Fjord Nansen Tokk -13°C

Fjord Nansen Tokk -13°C
Fjord Nansen Tokk -13°C

 

A 3D Stretch hálózsákok új sorozata. Miközben kényelmes alvást biztosítanak a testhelyzettől függetlenül, hozzásimulnak a testhez, így melegen tartják az embert. Magukban ötvözik az új, funkcionális dizájnt a kipróbált és az évek során továbbfejlesztett, Microfill Super-Therm szintetikus bélést.

Miért jók a 3D Stretch hálózsákok? Azok a hálózsákok, amelyek szorosan a testhez simulnak, jobb hőszigetelést biztosítanak. Ezzel együtt viszont megnehezítik a mozgást alvás közben, mely kényelmetlenséget, ebből eredően pedig kialvatlanságot okozhat. A 3D Stretch hálózsákok jó hőszigetelést biztosítanak, miközben szabadabb mozgást tesznek lehetővé, így kényelmesebbek. A Tokk és a Torget modellek szélessége akár 60%-kal is képes bővülni (a felső részén 50 cm-től 80 cm-ig), így garantált, hogy jól kipihenheted magad és készen állsz majd a következő napi kalandra. A belső cipzáras zseb pedig olyan extra, amit, ha egyszer megszoksz, nem vagy hajlandó lemondani róla.

25.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Strapabíró 60+10 literes hátizsák

Fjord Nansen Vigda 60+10

Fjord Nansen Vigda 60 10
Fjord Nansen Vigda 60+10

 

Az még önmagában nem mond sokat, hogy egy hátizsák marha nagy, esetünkben összesen 70 liternyi tárolóhellyel. Ahhoz, hogy egy hátizsákra ráaggathassuk a "nagyszerű" jelzőt, nem árt, ha el van látva Ripstop technilógiával, ami azt jelenti, hogy ha a táska anyaga kilyukad, nem tud tovább szakadni az anyag.

Aztán az sem árt, ha a két részre osztható rakodóteret alulról is el lehet érni, főleg nőknek és fiatalabbak, alacsonyabbak számára előnyös, ha a hátfal magassága állítható és a komforthoz hozzájárul, ha a váll- és csípőpántok lélegző anyagból vannak. Egy igazán ütős hátizsákra csatlakoztatási pontokat is elhelyeztek, ami jégcsákány, túrabot, vagy más felszerelés tárolására alkalmas és az oldalzsebekben termosznak, kulacsnak is illik helyet kapnia.

A kötéltartó, a nagy cipzáros oldalzsebek és az ivótasak kompatibilitás szintén hozzájárul ahhoz, hogy a Fjord Nansen Vigda 60+10 egy nagyszerű hátizsák legyen.

33.990 Ft

 

Megnézem

  


 

100% szélállóság

Husky Heral pehelydzseki

Husky Heral pehelydzseki
Husky Heral pehelydzseki

 

A Husky Heral pehelydzsekinek megkérik az árát, de az ultrakönnyű és szupermeleg, vízálló és 100%ig szélálló kabát felbecsülhetetlen értéket képvisel egy vérbeli outdoor kalandornak.

A legmaximálisabb meleg érzetet nyújtó természetes töltőanyag, a libatoll pehyel és a kisebb tollak mellett a zsebet polár béléssel látták el, hogy kesztyű nélkül is melegen tarthassuk a kezünket.

A divatos, utcai használatra is alkalmas szabás mellett okostelefon tartó belső zseb, fényvisszaverő elemek és álítható kapucni gondoskodnak arról, hogy ne csak meleg, hanem egy baromi jó pehelykabát legyen a Husky Heral.

48.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés