Bringás kívánságok a Jézuskához

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Bringázik? Van pár remek tippünk

Kerékpáros karácsonyi ajándékot választani egyszerre könnyű és nehéz. Könnyű, mert rengeteg eszköz, alkatrész és kiegészítő létezik, de nehéz, mert nem egyszerű kiválasztani azt, amelyik egyaránt hasznos, jó minőségű és megbízható is. Ebben segítünk az alábbi összeállítással.

 

Mennyből a lakat

Bikefun X-safe folding 700 X1 lakat

Bikefun X-safe folding 700 X1 lakat
Bikefun X-safe folding 700 X1 lakat

Az egyik legerősebb kerékpárlakat-kialakítás a hajtogatható kivitel, ráadásul az egyik legpraktikusabb is. A 70 cm hosszú lakat használaton kívül kis helyet foglal, így könnyen elfér a táskában, de a kerékpárra is kényelmesen fel lehet rögzíteni, ráadásul mindösze 650 gramm.

A hagyományos kéziszerszámokkal megbonthatatlan, speciális acélötvözetet rugalmas műanyag bevonatok fedik, hogy a váz ne sérüljön. Vagány zöld színben kapható.

13.990 Ft

 

Tovább

  


 

Melegség önti el a lelket és a lábujjakat is

Northwave MTB Celsius Arctic 2 GTX téli kerékpáros cipő 

Northwave MTB Celsius Arctic 2 GTX téli kerékpáros cipő
Northwave MTB Celsius Arctic 2 GTX téli kerékpáros cipő

A Kárpát-medence még nem látott olyan telet (legalábbis emberi mércével mérve), amiben a Celsius Actic 2 GTX ne lett volna elegendő téli kerékpározáshoz. Speciális Gore-Tex "Koala" membránja elképesztő vízállóságot tesz lehetővé és emellett bitang jól szellőzik. A láb hőszigeteléséről a "Panda" bélés gondoskodik, akár -25 fok mellett is. A bizarr hideg időjárás mellett a láthatatlanság ellen is hatékony felszereltségekkel rendelkezik, a fluo sárga külső a tekeréssel járó fel-le mozgással együtt akkor is feltűnő, ha egyébként ködnek öltöztünk a maszkabálban. Vízállóság, hőszigetelés, láthatóság egy remek karácsonyi ajándékban.

69.990 Ft

 

Tovább

  


 

Ha nem fér a karácsonyfa alá, támaszd neki

Merida Juliet 7.40 D

Merida Juliet 7.40 D
Merida Juliet 7.40 D

Ahogy a legtöbb nő ing helyett inkább blúzt vesz fel, értelemszerűnek tűnik kerékpárból is különbséget tenni férfi és női modell között. Nyilvánvalóan egy nőnek sem okoz fizikai gátat egy ing felhúzása, ennek mintájára, férfi kerékpárra is fel lehet ülni, de a két csoport között vannak olyan egyértelmű különbségek, melyek szükségessé teszik a női vázgeometria és nőies kialakítás gyártását, fejlesztését. A kényszermegoldásból született, női vázasnak csúfolt, hibrid kerékpárok ideje lejárt.

Az új, stílusosan szexi JULIET széria 2017–ben is kompromisszumok nélkül nyújtja női felhasználóinak az áhított „montis” érzést. Maximálisan figyelembe véve a női igényeket, a Merida mérnökei belecsempésztek minden vázba egy kívülről is szembetűnő, átlépést nagyban megsegítő ejtést, mely alkalmazkodik a férfiakénál kisebb átlagos testmagassághoz, és biztonságossá, kényelmessé tesz minden nem várt, vagy éppen jó előre kitervelt lehuppanást a nyeregből. 2016-ban ezt az ejtést sikerült a már feleslegesnek mondható nyeregcső-merevítés nélkül megoldani, jelentős súlycsökkenést és sportosabb megjelenést elérve ezzel. Vázon belüli bowdenvezetés, 100 mm-es teleszkóp, sárvédő, oldaltámasz és csomagtartó egy szerű felszerelésének lehetősége mind megtalálható a legtöbb modellen, így a JULIET mindennapos használatban is kiváló partner lehet.

189.900 Ft

 

Tovább