Bringázók és túrázók ajándéklistája

Bringázók és túrázók ajándéklistája

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2015/11/25
A Geotrek túraboltban nem nehéz olyat találni, aminek örülne egy outdoor arc.
Hirdetés

Ha folyton az ablakon bámul kifelé és alig várja, hogy belevesse magát a természetbe, ne tartsd fel, támogasd és tarts vele... és lepd meg például az alábbi cuccok valamelyikével, hogy kedvére tegyél.

 

Kerékpáros hátizsák

Osprey Escapist 25

Osprey Escapist 25
Osprey Escapist 25

 

Bringázáskor az egyik kulcskérdés: mennyire kényelmes és komfortos hátizsákkal induljunk útra? Mert ha a zsák külön életet él a hátunkon, az igen csak belerondít az élménybe. Az Escapist szivacsos/hálós (ún. AirSpace) kialakítása révén szinte eggyé válik a hátunkkal, így zavartalanul küzdhetjük le az előttünk álló akadályokat. Mivel a zsák kifejezetten bringásoknak készült, így minden kisebb-nagyobb szerszámnak és kiegészítőnek találunk egy-egy zsebet - mint ahogy természetesen folyadéktartó zsáknak is akad egy. Rejtett esővédőhuzata kisegít, ha beborul, 25 literes űrtartalma pedig egynapos túrákhoz elégséges!

24.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Strapabíró túrabakancs

Lowa Ranger II GTX

Lowa Ranger II GTX
Lowa Ranger II GTX

 

Több Lowa bakancs járt már nálunk teszten, így tisztában vagyunk a német gyártó által kínált lábbelik kiemelkedő komfortjával és minőségével. A Ranger II is egy strapabíró bakancs. Ehhez hozzájárul például a 2 mm vastag nubuk bőrből készült felső része, amit körbe gumírozás véd a sziklák éleitől, vagy például a Vibram járófelülettel ellátott vastag talpa, mely kellő stabilitást ad lépteinknek szárazon és sárban is. Klasszikus és szép kinézetű lábbeli, mely ideális társunk lehet középhegységi és könnyed magashegyi túrák (például Retyezát, vagy Magas-Tátra) során. Persze, ha már használjuk, ahhoz hogy hosszú ideig társunk legyen, ne feledkezzünk meg az ápolásáról sem...

58.900 Ft

 

Megnézem

  


 

Hosszú ujjú kerékpáros aláöltözet

Endura Baa Baa Merino

Endura Baa Baa Merino
Endura Baa Baa Merino

 

Imádjuk a Merino gyapjút. Puha, meleg és hosszú, nagyon hosszú használat után is csak nehezen kezd el "illatozni". Aláöltözetként ráadásul nagyon jó a nedvesség elvezető tulajdonsága is, így kevésbé érezzük magunkat izzadtnak. Az Endura kifejezetten sportos szabásúra készítette, lapos varrásokkal, így mindenhol tökéletesen testhez áll. Ideális öltözék őszi-téli-tavaszi bringázások során. Ráadásul nem igényel semmilyen különleges tisztítási eljárást - egyszerűen mosógépben mosható.

14.900 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés