Endura.me - Te tervezed, az Endura legyártja

Simon Ádám
Simon Ádám
2016/11/25
Tekerj (akár) anyósod képével díszített kerékpáros mezben.
Hirdetés

 

Gagyi póló
Gagyi póló

Profi mez, egyedi dizájn

Felejtsd el az aluljárókban kétes minőségű pamutpólóra nyomott A4-es fotókkal készített "egyedi" ruházatokat. Ma már szerencsére az egész szabásmintára saját dizájnt tervezhetsz és mindezt olyan igényes anyagokkal készítik el Neked, amit a profik is használnak.

Az Endura kerékpáros ruházatáról eddig is csak jókat tudtunk mondani, de "kénytelenek voltunk beérni" az egyébként eredeti, különleges gyári dizájnokkal. Az Endura.me weboldalon komplett kerékpáros mezedet megtervezheted és egy 3D-s látványterven le is ellenőrizheted a munkádat. Ezután már csak a rendelés van hátra és várhatod is a postást az egyedi dizájnnal készült Endura ruházattal. Feltölthetsz egyetlen jpg-t is, amiből a program automatikusan legenerálja a kész látványt, de a letölthető szabásmintát átdolgozva azért precízebb tervezési lehetőségeid is vannak. Te megtervezed, az Endura legyártja.

Endura.me Forrás: Endura.me
Endura.me
Kép forrása: Endura.me

Érdemes persze grafikai hozzáértéssel rendelkezővel elkészíttetni a dizájnt, mert ugyan Paint-ben rajzolt pixelcsodát is képes fogadni a program, a végeredmény nem feltétlenül lesz szép.

Akár egyedileg magadnak, vagy csapat számára is összeállíthatod exkluzív szettedet, az Endura márkától megszokott minőségben.

Kíváncsian várom egyébként az elkövetkezendő évek bringás eseményein a saját cicáról, gyerekről, feleségről, stb. készült mezalkotásokat :)

Hirdetés