A klasszikus sportmárka tuti befutó

Mozgásvilág.hu
2014/11/24
Az adidas és a Nike karácsonyi ajándéktippjei
Hirdetés

Nike Mandara ACG Forrás: BestSport
Nike Mandara ACG
Kép forrása: BestSport

Nike Mandara ACG
A Nike Mandara férfi túrabakancs a párnázott (EVA) talpbetétnek, a bélelt boka körüli peremnek és a párnázott cipőnyelvnek köszönhetően a következő off road túrád kedvenc kelléke lehet. A bakancs különleges talpboltozat-kialakítása révén kényelmesen róhatod a kilométereket, a talp speciális osztott mintázata pedig kiváló tapadást biztosít még a legdurvább terepen is. A cipő felső része gyönyörűen megmunkált nubuk bőrből készült klasszikus fűzős megoldással, ami divatossá és ezáltal utcai cipőként is hordhatóvá varázsolja a Mandarát.

20.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Nike Manoa ACG
Bármerre is vezet az utad, túrázz kényelmesen Nike ACG Manoában! A prémium minőségű, vízálló, bőr felső rész prémium megjelenést és tartós, hosszú élettartamot biztosít a bakancsodnak. A flexibilis, barázdázott talp rugalmas és puha járást tesz lehetővé, és kiváló tapadást biztosít a legkülönfélébb terepeken is, a speciális, két oldalt rögzített cipőnyelv pedig segít kint tartani az apró kavicsokat. A középmagas szár, illetve a párnázott bokaperem kiváló tartást biztosít a lábadnak, a légáteresztő hálós bélés a párnázott Phylon talpbetéttel pedig egész napra garantálja a kényelmedet.

22.990 Ft

 

Megnézem

Nike Manoa ACG Forrás: BestSport
Nike Manoa ACG
Kép forrása: BestSport

  


 


Adidas Varial Mid Forrás: BestSport
Adidas Varial Mid
Kép forrása: BestSport

Adidas Varial Mid

Az Adidas Varial Mid egyedi megjelenését a korcsolya- és a kosárlabdacipő különös fúziója eredményezte. A csúcsminőségű bőr és szintetikus felső rész, a légáteresztő belső rész biztosítja számodra a kényelmes viseletet egész napra. A kifejezetten városi stílusban tervezett cipő erős street-es vonással gazdagítja a megjelenésedet. A merész tépőzáras rögzítés vonzza a tekintetet, míg a klasszikus lóhere logo a cipő sarkán és az oldalsó három csíkozás egyértelműen jelzi, hogy egy sportos elit klubba tartozol. Viseld ezt az Adidas Originals edzőcipőt farmerrel meg egy mintás pólóval, és engedd kibontakozni laza városi stílusodat!

18.990 Ft

 

Megnézem

Hirdetés