Lance Armstrong és Poór Brigitta is edzett a vasárnapi XTERRA Világbajnokság pályáján Hír

www.terepsport.hu
2011/10/21
A pálya és a mezőny a sportág történetében eddig a legkeményebb – ahogyan ezt Lance Armstrong 7-szeres Tour de France győztes is megjegyzi.
Hirdetés
Az XTERRA Világbajnokság vasárnap kerül megrendezésre Mauin, ahol a magyar színeket Poór Brigitta (Zaboo – X2S TEAM) képviseli.
Vélemények a pályáról Lance Armstrong : "Nagyon élvezem a kerékpáros pályát, igazi kihívás. Még nem érzem magam teljesen készen erre a pályára. Majd tanulok közben..." (MTB) "Fantasztikusan szép a pálya, gyors, nehéz, ugyanakkor teljesen a természet részének érzed magadat. Ezt mindenkinek ki kellene próbálnia!" (futás)
Renata Bucher (többszörös XTERRA Európa-bajnok) " Ahogy elindulsz, minta beülnél egy mosógépbe ." (úszás)
Conrad Stoltz (4-szeres XTERRA világbajnok, olimpikon) " Változatos, gyors és nagyon trükkös pálya. Ha az idő kicsit is változik, akkor a pálya már teljesen más. Kiszámíthatatlan. Izgalmas ." (MTB és futás)
Poór Brigitta (tereptriatlon világbajnok, Európa-bajnok, XTERRA ezüstérmes): " A föld a pálya mellett tele van ananásszal, citrommal és lime-val. Nagyon szép ." (MTB) " A szörfösök kedvelt helye, 3-4 méteres hullámok is lehetnek verseny közben ." (úszás)
Fotó: X2S TEAM, Poór Brigitta
Nagyon sok sikert kívánunk Briginek, és minden résztvevőnek!
 
81944-xterra_poor_brigi_mtb_hawaii.jpg
Hirdetés