Tri-Shop

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/09
A népszerű triatlon szakbolt már Budapesten is.

TRI-SHOP

Bp. XIV. Thököly út 112.

 

Cégünk családi vállalkozásként indult a triatlon egyik vidéki központjában, Tiszaújvárosban 2007-ben. Sportos környezetünkben - nem mellesleg a családban - jelentkező igény hozta létre a céget.

a triatlon egy sor speciális felszerelést igényel, amit beszerezni abban az időben egyesével is nehéz volt, nemhogy egyben, egy helyen.

 

 

Tri-shop Forrás: Mozgásvilág.hu
Tri-shop
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

 

Első üzletünket tehát Tiszaújvárosban nyitottuk, ami jelenleg is működik, és kiszolgálja a környékbeli triatlonistákat, futókat. Magyarországi versenyeken, expókon folyamatosan jelen vagyunk, személyes kapcsolatunk van a versenyzőkkel, egyesületekkel, utánpótlás versenyzőkkel, akik kifejezetten keresik nálunk a speciális "kütyüket". Célunk és talán "titkunk" is a személyes, bizalmi viszony fenntartása vásárlóinkkal.

2016-ban nyitottuk meg budapesti üzletünket TRI-SHOP néven, ami párhuzamosan működő webshopunk neve is. Az üzletnyitással lehetőség nyílt termékeink közvetlen elérésére a fővárosban is mindenki számára.

 

A Tri-Shop természetesen triatlon szakboltnak tartja magát

A célunk az, hogy egy "betévedő" kezdő triatlonista egy "kezdő csomaggal" tudjon tőlünk távozni, de akár egy profi is hozzájusson mondjuk a világ legjobb/vezető versenymez márkájához, neoprenjéhez vagy carbon kerékpáros cipőjéhez.

A versenyfelszerelések mellett az edzésekre is koncentrálunk

Akár úszóedzésen használható felszerelés csomag is összeállítható a bójától, deszkán, tenyérellenálláson, drag-shorton, úszószemüvegen és egyéb speciális kellékeken át az úszóruháig. A vizes sportokban az általunk importált ZEROD márka mellett a Zoggs és a TYR a kedvencünk.

 

 

Tri-shop Forrás: Mozgásvilág.hu
Tri-shop
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

 

Minden triatlonista egyben futó is, tehát a futók kiszolgálására is felkészültünk.

Többféle funkciójú, márkájú tartunk cipőben és ruházatban (terep, aszfalt, verseny /Saucony, Nike, Brooks, stb.), de a már említett minőség mellet a kedvező árakban tudunk extrát nyújtani. Sok gyermek versenyzőnek vásárolnak nálunk, érezzük, hogy pl. a szülőknek ez is egy lényeges szempont.

Az üzlet "levegőjéhez" hozzátartozik a kerékpár jelenléte is.

Mi a TREK bringák elkötelezettjei vagyunk, beszerezhetőek nálunk is, de alapvetően az a véleményünk, hogy a mondást lefordítva "kerékpárt a kerékpárboltból". A Spiuk és Bontrager sisakjait, cipőit, ruházatát tartjuk a prémiumtól a kezdő kategóriáig, továbbá egyéb kiegészítőket -apró, de fontos "holmikat" (könyöklő, patron, carbon kerekek, gumik, stoplik).

 

 

Tri-shop Forrás: Mozgásvilág.hu
Tri-shop
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

 

Mivel a vállalkozás családi alapokon nyugszik, ahol mindannyian felhasználók is vagyunk (Lehmann brothers válogatott versenyzők, Lehmann Tibor korábbi profi triatlonista, edző ..), csak olyan terméket tartunk, amit mi magunk is használunk, vagy kipróbáltunk.

Csak egy példa: a táplálék kiegészítők végtelen palettájából összetétel és tapasztalatok alapján kiválasztottuk azokat, amiket a legjobbnak tartunk, és ajánlunk is : Ethic Sport, Power Bar, Squeezy.

 

Gyermek- és utánpótlás

Szintén a családi indíttatásból fakad, hogy már az élsport és amatőr sport kiszolgálása előtt a gyermek és utánpótlás igényeit próbáltuk követni. Tudjuk, hogy milyen az, amikor nehéz egy versenycipőt beszerezni, mondjuk 36-os méretben, hogy milyen fontos a kisméretű szemüveg, a mérethelyes kerékpár, hogy esetleg egy gyermeknek is kellhet neopren. Ezeket, és sok mást megtalál nálunk a 6-16 éves korosztály.

 

Amiben teljesen egyediek vagyunk

A triatlon versenymezek és neoprenek piacán jelen lévő francia ZEROD márka importálása és forgalmazása. A márka a világ négy vezető triatlonos ruházata között van, folyamatosan fejleszt, és a fejlesztésekkel egy időben megjelenik nálunk - így a budapesti üzletben is, ahol jelentős készlet is áll rendelkezésre.

 

TRI-SHOP

Bp. XIV. Thököly út 112.