Triatlon sarok a Focus kerékpárboltban Hír

Triatlon sarok a Focus kerékpárboltban Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/06/17
Egy szelet triatlonos mennyország

Ha közvetlenül egy uszoda épülete mellett (sőt, ez esetben egyenesen benne) van egy kerékpárbolt, akkor könnyen lehet, hogy gyakran fordulnak meg a környéken triatlonisták - meglehetősen nyakatekert következtetés, de valahogy fel kellett vezetni a cikket.

A budapesti Komjádi Uszoda bejárata mellett működik éve óta a Focus kerékpárbolt és szerviz, ahol már az elmúlt években is elérhetőek voltak Focus, Ridley és Cervelo időfutamgépek, az idei szezontól viszont már külön triatlon-szekciót alakítottak ki az üzletben. 

 

160613-triatlonsarok-15-.JPG
160613-triatlonsarok-15-.JPG

 

A triatlon sport mind nagyobb tömegeket mozgat meg már Magyarországon is és mind többen keresik a triatlonozáshoz szükséges termékeket. Ma már nem csak interneten keresztül, kétes minőségű illusztrációk alapján, remegő kézzel tudsz megrendelni egy-egy triatlonos kiegészítőt, vagy eszközt, hanem akár meg is fogdoshatod azokat vásárlás előtt, kulturált, igényes környezetben és szakértő eladó segítségét is igénybe veheted a választáshoz.

 

Triatlonos felszerelés bringásoknak

avagy bringás felszerelés triatlonosoknak

A Profile Design termékei egytől-egyig a sebességről szólnak. A sebességről, az áramvonalasságról és a tökéletes illeszkedésről. A Profile Design kerékpáros alaktrészek és kiegészítők az olyan apró részletektől lesznek nagyszerűek, amelyek felett könnyű átsiklani, de segítségükkel maximalizálni lehet a teljesítményt.

Legyen szó időfutam kományról, kerékről, kulacsról, vagy kerékpáros táskáról, az alapelv mindegyik esetében az, hogy a versenyen, vagy az edzésen csak saját magaddal és a sebességgel kelljen törődnöd.

 

160613-triatlonsarok-8-.JPG
160613-triatlonsarok-8-.JPG

 

A Profile Design termékei egytől-egyig a sebességről szólnak.

 

Mert ugyan miért kéne folyton a kulacsodért nyúlnod, ha hidratálnál, ha az ott lehet az orrod (vagyis a szád) előtt közvetlenül!? És ugyan miért kéne, hogy a kulacsod bumszli teste perceket rontson az összidődből, ha lehet áramvonalas is!?

Amit anno szigetelőszalagból és nejlonzacskóból sufniban a bringára tákolt tárolókban tartottál, azt a Profile Design elkészítette strapabíró és igényes kialakításban és még az utolsó szem mogyorónak, sótablettának és egyéb eszem-iszomnak is találsz helyet.

 

160613-triatlonsarok-9-.JPG
160613-triatlonsarok-9-.JPG

 

Tervezd a következő úszóedzésed a Komjádiba és aztán ugorj be a Focus kerékpárboltba egy kis triatlonos mennyország-érzésre és szerezd be mindazt, amire talán nem is tudod még, hogy szükséged van.