Menü

2016.06.17.     Hozzászólás 0

(x)

Triatlon sarok a Focus kerékpárboltban

Egy szelet triatlonos mennyország


Ha közvetlenül egy uszoda épülete mellett (sőt, ez esetben egyenesen benne) van egy kerékpárbolt, akkor könnyen lehet, hogy gyakran fordulnak meg a környéken triatlonisták - meglehetősen nyakatekert következtetés, de valahogy fel kellett vezetni a cikket.

A budapesti Komjádi Uszoda bejárata mellett működik éve óta a Focus kerékpárbolt és szerviz, ahol már az elmúlt években is elérhetőek voltak Focus, Ridley és Cervelo időfutamgépek, az idei szezontól viszont már külön triatlon-szekciót alakítottak ki az üzletben. 

 

160613-triatlonsarok-15-.JPG

 

A triatlon sport mind nagyobb tömegeket mozgat meg már Magyarországon is és mind többen keresik a triatlonozáshoz szükséges termékeket. Ma már nem csak interneten keresztül, kétes minőségű illusztrációk alapján, remegő kézzel tudsz megrendelni egy-egy triatlonos kiegészítőt, vagy eszközt, hanem akár meg is fogdoshatod azokat vásárlás előtt, kulturált, igényes környezetben és szakértő eladó segítségét is igénybe veheted a választáshoz.

 

Triatlonos felszerelés bringásoknak

avagy bringás felszerelés triatlonosoknak

A Profile Design termékei egytől-egyig a sebességről szólnak. A sebességről, az áramvonalasságról és a tökéletes illeszkedésről. A Profile Design kerékpáros alaktrészek és kiegészítők az olyan apró részletektől lesznek nagyszerűek, amelyek felett könnyű átsiklani, de segítségükkel maximalizálni lehet a teljesítményt.

Legyen szó időfutam kományról, kerékről, kulacsról, vagy kerékpáros táskáról, az alapelv mindegyik esetében az, hogy a versenyen, vagy az edzésen csak saját magaddal és a sebességgel kelljen törődnöd.

 

160613-triatlonsarok-8-.JPG

 

A Profile Design termékei egytől-egyig a sebességről szólnak.

 

Mert ugyan miért kéne folyton a kulacsodért nyúlnod, ha hidratálnál, ha az ott lehet az orrod (vagyis a szád) előtt közvetlenül!? És ugyan miért kéne, hogy a kulacsod bumszli teste perceket rontson az összidődből, ha lehet áramvonalas is!?

Amit anno szigetelőszalagból és nejlonzacskóból sufniban a bringára tákolt tárolókban tartottál, azt a Profile Design elkészítette strapabíró és igényes kialakításban és még az utolsó szem mogyorónak, sótablettának és egyéb eszem-iszomnak is találsz helyet.

 

160613-triatlonsarok-9-.JPG

 

Tervezd a következő úszóedzésed a Komjádiba és aztán ugorj be a Focus kerékpárboltba egy kis triatlonos mennyország-érzésre és szerezd be mindazt, amire talán nem is tudod még, hogy szükséged van.

 

Olvass többet a témáról: triatlon

Ajánló

 • Tesztnap áprilisban!

  Hirdetés

  Tesztnap áprilisban!

  44 kiállító, 70+ márka. Gyerekprgramok, kerékpárverseny, futóedzések, ...

 • Utcai futócipő teszt 2018

  Utcai futócipő teszt 2018

  12 futócipő éles bevetésen

 • Tesztnap 2018 - ha indok kell...

  Tesztnap 2018 - ha indok kell...

  2018. április 22. Kamaraerdő

 • Futócipőt szín alapján?

  Hirdetés

  Futócipőt szín alapján?

  Miért nem teszteled inkább?

 • Kerékpáros értelmező kéziszótár

  Kerékpáros értelmező ...

  A-tól Z-ig enciklopédia kerékpáros ...

 • Kerékpár katalógus 2018

  Kerékpár katalógus 2018

  A 2018-as év kerékpárkínálatának ...