Életfa X2S terepfesztivál Hír

www.terepsport.hu
2011/09/19
Bajnokok és népszerű közéleti személyiségek az Életfa X2S terepfesztiválon.
Hirdetés
Poór Brigitta, Boronkay Péter, Kropkó Péter, Kis Gyula, Verebes Linda, Schmidt Vera, Pindroch Csaba – mi a közös bennük? Különleges emberek egy különleges eseményen – világbajnokok, ismert sportolók és közéleti személyiségek gyűlnek össze, hogy a természetes életmódot és a természetben űzött sportokat népszerűsítsék Piliscsabán, szeptember 18.-án az Életfa – X2S terepfesztiválon.
A legkisebbektől kezdve az ország legkeményebb sportolóiig mindenki megtalálhatja a neki való outdoor játékot , feladatot, versenyt Poór Brigitta világ és Európa-bajnok sportoló csapata, az X2S TEAM által szervezett családi- és sportnapon.
Boronkay Péter az ország egyik legeredményesebb parasportolója , hiszen többszörös világ és Európa-bajnok – ráadásul az extrém hegyi terepeken is világszínvonalon tud versenyzeni, erre a 4-szeres „Hegyek Királya” cím is bizonyíték.
Kis Gyula az idei magyar Ironman ezüstérmese váltóban indul a BEAC egyetemi csapat színeiben, de nem mellékes az sem, hogy a főszervező Tóth Viktorral együtt a FAUNA állat- és természetvédelmi program követeiként is megjelennek (akárcsak később más sportrendezvényeken).
 
81859-x2s-eletfa-2010-35.jpg
 
Minden résztvevő kipróbálhatja magát a Nahrin szendvicskrémkészítő versenyben , akár a zsűri, akár a közönség szavazatokat begyűjtve, az outdoor kalandpályán és ügyességi feladatokban, a Fauna egyesület állatvédelmi játékaiban, az Életfa program gyerek és felnőtt programjaiban, de számos lehetőség lesz az egészséges életmódról és az outdoor sportokról bővebb ismereteket szerezni.
Az egyik legérdekesebb program az Advanced Driver Academy oktatói által tartott „ Környezettudatos autóvezetés ” előadás és JEEP bemutató lesz. Az ADA oktatók közül többen is indultak már Ironman és terepduatlon versenyeken.
Az elszántabbak pedig indulhatnak több sportágban is egyéniben vagy váltóban – akár könnyű pályákon akár Európa egyik legszebb és legnehezebb terepduatlon pályáján .
Mindenkit szeretettel várnak az fesztivál házigazdái Verebes Linda és Pindroch Csaba , a felsoroltakon kívül még számos híres és nagyon eredményes sportoló (terepfutásban, hegyikerékpárban, triatlonban), valamint a szervezők.
 
81859-x2s-eletfa-2010-02.jpg
 
Forrás: www.terepsport.hu Fotó: X2S
 
Hirdetés