Vogel Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/11/11
A legtöbb napsütéses órák száma 1800 méteres magasságban, változatos síterepek és páratlan panoráma jellemzi a Vogel síközpontot.

Vogel síközpont
Vogel síközpont
Kép forrása: (c) Bogdan Kladnik

Galériáért kattints a képre! (fotó: (c) Bogdan Kladnik)

 

A Triglav Nemzeti Parkban, a Bohinji tó felett elhelyezkedő síközpont természetes hóviszonyai - a téli szezon általában decembertől május elejéig tart - a Vogelt megbízhatósági szempontból az első helyre emeli. Miután a Vogel az első hegyvonulat az Adria felől, ezért itt több csapadék esik, mint ugyanebben a magasságban máshol a régióban. A magashegyi viszonyok és a kivételes panoráma kiemelt népszerűséget kölcsönöz a síterepnek. Mindezek mellett a bőséges napsütés és a jól karbantartott sípályák felejthetetlen pillanatokat jelentenek minden síző számára. Megfelelő időjárási körülmények között lehetőség van off-piste síelni is.

A Vogelen kibővítésre került a szállások- és vendéglátási lehetőségek köre. Központi irányítás alá kerültek a vendéglátó egységek (kivéve a Ski Hotelt) és a faházikók is, mintegy 80 férőhellyel. A központosítás eredményeképpen kedvező sí csomagajánlatok készülnek a szezonra, így az idelátogatókat számos vonzó ajánlat várja.

Idén egy új sífelvonó is telepítésre került a kezdők és gyermekek számára, valamint korszerűbb hópark várja a kihívásokat kedvelőket.

Jelentősebb események a téli szezonban:
- Ski opening 2013. december 14-15.
- Eko síelési nap a Vogelen (kedvezmény a vonattal érkezők számára) 2013. december 21.
- A tél központi eseménye (zene, sí-teszt...stb) 2014. március 15.
- Nők napja a Vogelen 2014. március 25.


Síterep adatai és síbérlet árak ITT!

Aktuális hójelentés ITT!

 

Kapcsolat:
www.slovenia.info

Slovenia-logo55.jpg
Slovenia-logo55.jpg
Kép forrása: slovenia.info