Új helyszínen tér vissza a Hórukk Amatőr Sí- és Snowboard Bajnokság

Holiday 55 Hungary Kft.
2016/10/15
2017. január 19-22. között új helyszínen, Szlovákiában.
Hirdetés

Az új helyszín: Magas-Tátra! 

A Hórukk Amatőr Sí- és Snowboard Bajnokság 1995-ben indult útjára Ausztriában, Tauplizban. Tizennégy sikeres év után néhány év szünet következett és a XV. Hórukk helyszíneként idén a szlovákiai Magas Tátrára, Tátra Lomnicra esett a szervezők választása, köszönhetően a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal kezdeményezésének és támogatásának.

A több mint 20 éve elindított rendezvénysorozat idén elsődlegesen a nosztalgiázókat és családosokat célozza. Akik 1995-ben és az azt követő években tanultak és versenyeztek a Síakadémia szervezésében, mára javarészt mind családosok, nekik és mindazon síelni szeretőknek szól ez a sifesztivál, akik egy kis nosztalgiával szeretnék vegyíteni a síélményeiket.

Hórukk plakát Forrás: Holiday 55 Hungary Kft.
Hórukk plakát
Kép forrása: Holiday 55 Hungary Kft.
 

Korosztályos, kezdő és családi futam versenykategóriák

Mint minden Hórukk alkalmával idén is Klausmann Viktor lesz a síkupa versenyigazgatója és ebben az évben is garantált a pályán és a pályán kívüli jó hangulat. A résztvevők síoktatását és a verseny lebonyolítását továbbra is a Magyar Síakadémi professzionális csapata végzi. A Hórukk idei újdonsága, hogy a szokásos korosztályos és kezdő versenykategóriák mellett meghirdetik a családi futamot is, ahol szülők és gyermekeik, nagyszülők és unokáik vegyes csapatai mérhetik össze sítudásukat.

 A számos kategória dobogós helyezettjei érmet, a győztesek kupát és fantasztikus ajándékcsomagokat kapnak a NorthFinder, az AEGON Biztosító és a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.  

Egy-egy edzéssel és versennyel eltöltött nap után a Horizont Resort Hotel - a rendezvény 4*-os szállodájának - wellness részlege és az elmaradhatatlan esti bulik várják a fáradhatatlan résztvevőket, ahol többek között olyan sztárfellépők, mint Szulák Andi és barátaik gondoskodnak a jó hangulatról. A pályán és az utazás során a résztvevők biztonságára az AEGON Bitosító Világlátó Szlalom arany kategóriájú síbiztosítása ügyel.

A XV. Hórukk utazásszervező partnere a Holiday 55 Hungary Kft. Az iroda 2011. óta szinte kizárólag sportrendezvényekhez kapcsolódó turisztikai szolgáltatások szervezésével foglalkozik.

Tátra Lomnic Forrás: Holiday 55 Hungary Kft.
Tátra Lomnic
Kép forrása: Holiday 55 Hungary Kft.


Nevezés a versenyre és egyéb tudnivalók:

A Hórukk-csomag ára 217 Euró/fő

Csomagajánlat tartalma:
- 3 éjszaka szállás félpanziós ellátással 4*-os szállodában
- elhelyezés 2- vagy 4 ágyas szobában
- wellness használat
- 2 napos síbérlet, síoktatás
- kitűzött pályás, időméréses síverseny
- HUMNO farsangi parti és részvétel a díjátadóval egybekötött záróbulin

  

Hirdetés