Ugye nem leszel itthon a hétvégén? Hír

Mozgásvilág.hu
2012/01/09
Murauban jubilál az egyik legnagyobb magyar sí- és snowboard versenye
Hirdetés

Jubileumhoz érkezett a magyar rendezésű Volvo-K2 Kupa sí- és snowboardverseny: január 13-15 . között tizedik alkalommal rendezik meg a Magyar Kupasorozat jelentős állomását az ausztriai Murauban.A viadal az igazoltak mellet az amatőröknek, gyermekeknek, mozgássérült sportolóknak is biztosít lehetőséget a 2015-ös snowboard vb helyszínén. Az esemény sztárvendége az osztrák alpesi világkupa-sztár Hans Grugger lesz.

A síszámok között műlesiklás, óriásműlesiklás és paralel szlalom; a snowboard-programok között paralel slalom, freestyle, Big Air futamok szerepelnek . A szervezők a gyermekektől a master-ig minden korosztályban megversenyeztetik a jelentkezőket. Este koncert, valamint egy hangulatos borterasz, villány legjobb boraival garantálja a kikapcsolódást. A helyszínen különleges autókkal jelenik meg a névadó VOLVO. A márka idén az „Ocean Race” szériát mutatja be.

 

82088-K2_Kupa_47.web.JPG

 

„ Nagy utat járt be a Volvo-K2 kupasorozat a kezdetektől, a jubileumi versenyig . Mindig fontos szempont volt számunkra, hogy a sízők és a snowboardosok egyszerre, egy rendezvényen vegyenek részt. Ezzel is érzékeltetni akartuk a külvilág számára, hogy a két sportág milyen jól megfér egymás mellett. Az évek során mindig az volt a célunk, hogy az igazoltak mellett az amatőrök, családok számára is egy felhőtlen hétvégét szervezzünk. Azt gondolom, hogy tíz év tudatos építőmunkájának köszönhető az, hogy a Volvo-K2 kupa lett mára a magyar kupasorozat legnagyobb versenye. Idén, a jubileumi rendezvényre még az eddigieknél is nagyobb erővel készülünk, színes programokkal várunk mindenkit Murauban. Külön öröm számunkra, hogy  a magyar versenyre első alkalommal, ellátogat egy osztrák sísztár, Hans Grugger ” – összegzett Vági Zoltán versenyigazgató.

 

82088-K2_Kupa_56.web.JPG

 

Az idei első kupafutamon, vasárnap ismét megrendezik a méltán népszerű játékos csapatversenyt, a MuMuS -t. Ezen a versenyen minden a csapatról és a rögtönzött trükkökről szól, amelyeket a hagyományhoz híven, egy szerencsekerék segítségével sorsolnak ki. Ha valaki nem jól teljesíti a feladatot, kap egy betűt a MuMuS szóból, öt összegyűjtött betű után pedig kiesik a játékból. A legkevesebb hibapontot gyűjtő csapat lesz a győztes.

 

82088-K2_Kupa_87.web.JPG

 

A versenyre nevezni a www.skiing.hu - n lehet. 

Versenykiírás

Letölthető

Online nevezés és beharangozó videó

A verseny kiemelt támogatói : Volvo Hungária, K2 Sí&Snowboard Központ, Gere Attila Pincészete, Gere Tamás & Zsolt, Malatinszky Kúria, Bock Pince, OTP Junior, Head, Kreischberg Lift Gmbh, Hotel RelaxKreischberg.
Hirdetés