Sportos gyerkőcök kívánsága

Sportos gyerkőcök kívánsága

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/11/24
Jégkorcsolya, roller, sítúra, aminek egy valamirevaló sportos kölyök biztosan örülni fog.
Hirdetés

Határozd meg egy életre a gyerkőcök életét minőségi sportszerekkel, hogy aztán világbajnok, vagy szimplán csak egészséges, boldog felnőtt váljon belőle.

 

Állítható jégkorcsolya

Roces Fuzzy 3.0 Girl

Roces Fuzzy 3.0 Girl
Roces Fuzzy 3.0 Girl

 

Kitűnő ajándék kislányoknak akkor is, ha tud korizni és akkor is, ha nem. Ha tud, akkor imádni fogja a csinos csajos dizájnt, élvezni fogja a csatos-fűzős rögzítésnek köszönhető gyors és könnyű le- és felvételt és a szénacél penge siklását a jégen. Ha nem tud, akkor addig fog gyakorolni benne, amíg pöpecül megtanul és együtt korizhat a haverokkal.

 

21.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Gyereknek és felnőttnek is

Head S145 roller

Head S145 roller
Head S145 roller

 

Ha az ajándékozandó személy kellően vagány a rollerrel közlekedéshez/sportoláshoz és kevesebb, mint egy mázsa, akkor kortól nemtől függetlenül ideális ajándék lesz számára a 6061 alumíniumból készült, könnyen összecsukható, 70-92 cm között álítható kormánymagasságú roller. Hátsókerékfékkel is felszerelték, hogy a suhanást biztonsággal lehessen kontrollálni, akár a karácsonyfa körül is.

16.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Rokon Baráti kör sítúra

Rokonsport beszállókártya

RokonSport beszállókártya
RokonSport beszállókártya

 

Szerintem Te is tudod, hogy ausztriai síelést ajándékozni nagyszerű dolog, de talán nem engedheted meg magadnak, hogy drága ajándékot adj. A Rokon Baráti kör egynapos sítúrái korai indulással és egész napos síeléssel a legjobb választás ilyen esetben, hiszen a szállásköltséget eleve lenulláztad és a megajándékozottnak is csak annyi a dolga, hogy felszálljon reggel a buszra. Ez tök jó, nem!?

4.500 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Hirdetés