Snow Show 2012 Hír

talponsielok.hu, ujhelyisiiskola.hu
2012/01/12
Szerinted hogy síel Elvis Presley? Gyere és győződj meg magad az igazságról!
Hirdetés

A Talponsielok.hu sportegyesület első téli rendezvényét 2012. február 4-én Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban tartja SNOW SHOW 2012 elnevezéssel. A rendezvény igazi kikapcsolódást és szórakozást ígér a téli sportok szerelmeseinek és azoknak is, akik most szeretnék megízlelni a csúszás örömét. A rendezvény fő célja, hogy megismertesse a sízés örömet azokkal is, akiknek eddig nem volt módjuk kipróbálni ezt az élményt.

 

82092-SnowShow1.jpg

 

Azért esett szervezők választása a Sátoraljaújhelyi sípályára, mert az elmúlt időszakban emberfeletti fejlesztéseket hajtottak végre, így az komoly alternatívát nyújt az eplényi és a mátraszentistváni sípályával szemben. A Sátoraljaújhelyi síiskola, a SKI C.U.L.T. és az ELAN garancia lehet arra, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes programot.

A programokat úgy állították össze, hogy a gyerekek, felnőttek, profi síelők és amatőrök számára is érdekesek, hasznosak legyenek . A nap fénypontja talán a Retro síverseny lesz , ahol mindenki elfejetheti a trendi ruházatot és kizárólag régi jelmezben, vagy öltözetben vághat neki a lejtőnek. A rendezők csak remélni tudják, hogy rengeteg ötletes és vicces megoldással fogunk találkozni. Ha szerencsénk van akkor a Király is életre kel egy csúszás erejéig, vagy ami esetleg még nagyobb figyelmet kapna, ha újra összeállna a Beatles ! A verseny után mi sem természetesebb, hogy retro diszkóval zárul az este!

 

82092-Retro-s-verseny.jpg

 

Részletes program itt!

Boda Pál Kupa 2014. február 4-én első alkalommal kerül megrendezésre a Boda Pál Kupa. A verseny elnevezésével Dr. Boda Ferenc Pál gyermekorvosnak szeretnénk emléket állítani, aki Sátoraljaújhely díszpolgára a helyi kórház főorvosa és a magashegyi sícentrum egyik megalapozója volt. Az 50-es években kezdődött a történet, mikor Dr. Boda Pál (1912-2007) gyermekorvos kezdeményezésével és példájára megjelentek az első síelők a hegyoldalon. Boda doktor hirdetője volt a betegség megelőzésének és az egészség megőrzésének, hitt abban, hogy a mozgásnak, a jó levegőnek, az edzettségnek nagy szerepe van a testi, lelki harmónia megtartásában. Az egészséges életmód a hitvallása, amit szűkebb környezetében meggyőződéssel hirdetett, példát mutatott saját szabadidős programjaival, amelyhez mások is kapcsolódtak, és sítalpat kötve hódoltak a tél örömeinek. Ezt a szellemet, a síelés szeretetét és a versenyzés örömét szeretnénk továbbvinni, és a gyermekek körében minél szélesebb körben terjeszteni. Pali bácsi 2012-ben ünnepelné a 100. születésnapját.

 

További információ és jelentkezés talponsielok@talponsielok.hu – 06 20 492 85 36 - 06 30 94 94 054 A rendezőség a programváltozás jogát fenntartja.

Tovább az esemény weboldalára!

 

Szeretettel vár mindenkit február elején Sátoraljaújhely!
Hirdetés