Programajánló - Még egy kis hideg hétvégére Hír

Puskás Judit - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/02/18
A mostani hétvége – egészen péntektől kezdve – igazi fagyos élvezeteket kínál számodra!
Hirdetés
Így könnyen megszabadulhatsz a Valentin-napon lerakódott bon-bon mennyiségtől!
 
Természetesen ez a hét sem múlhat el túrázás nélkül, melyből mindjárt kettőt is ajánlok Neked!
 
Az első egy lazább, három különböző távon teljesíthető túrázást takar. A szombati (február 20.-i) PITE- túrán szabadon döntheted el – erőnlétedtől függően -, hogy a 10, 20 vagy a 30 km-es távot szeretnéd-e teljesíteni a Mecsekben.
Vigyázat! A számok ugyan keveset mondanak, de még a legkisebb útvonal is legkevesebb 3 óra alatt teljesíthető csak, a 30 km-es pedig majdnem 8 órát vesz igénybe. Erre az időre mindenképpen vigyél magaddal meleg ruhát és bakancsot, Mecsek túratérképet, valamint – bár a szervezők biztosítanak élelmiszert és italt – megfelelő mennyiségű hideg ételt.
Amennyiben sikeresen teljesítjük a kiválasztott távot díjazás, emléklap és kitűző vár a célnál. Azt, hogy melyiket kapjuk, attól függ, hogy „mennyire” sikeresen teljesítettük ezt a távot. A szervezők az alapvető ellátáson túl – ivóvíz a rajtnál, célnál – még csomagmegőrzést és meglepetést is biztosít a számunkra, sőt, ami a legjobb: PITE-túra lévén, ajándék almáspite mindenkinek!
Részletek....
 
A másik eseményt már csak azoknak ajánlom, akik nemcsakhogy láttak, de viseltek is már  túrabakancsot. A február 20.-i Budai Trapp – Teljesítménytúra inkább a „profikat” érdekelheti, ugyanis a Piliscsabáról induló „erőltetett menet” már-már fájdalmasan hosszú ideig, 8 órán keresztül tart.
A jutalom azonban itt sem marad el: díjazás, emléklap, kitűző, ivóvíz a rajtnál és a célnál, meleg étel, édesség és minden mi szem szájnak ingere. A szem ingerét úgyis leköti majd a gyönyörű táj, amelyet a túrázás közben felfedezhetünk. Nincs más hátra: „Trapp”-olásra fel!
Részletek...  
 
A síelés szerelmeseinek - vagy azoknak, akik már régóta kacérkodnak eme sportággal, de még soha nem merték kipróbálni – pedig a végére tartogattuk a meglepetést.
 
Őket február 19.-én az eplényi Síaréna várja tárt karokkal a Snow Style 2.0 esemény keretében, ahol mindenkinek kedveznek a szervezők. A profik számára az esti síelés lehetősége és a kedvezményes pályabelépő jelenthet meglepetést.
Azoknak akik most először szeretnék megízlelni a csúszás/síelés örömét, csak eddig nem volt módjuk kipróbálni ezt az élményt, ingyenes síoktatással kedveznek a szervezők. Így mindenki elsajátíthatja e remek sportágat. A lehetőség tehát adott, Neked már csak élni kell vele!
Részletek...
Hirdetés