Menü

2012.02.24.     Hozzászólás 0

Próbálj meg unatkozni Jasnában!

Ha a sí és a snowboard már uncsi, az éjszakai elemlámpás túra, többszemélyes sílécen versenyzés, hórafting, vagy a labrinitus majd felpörget


 

A Jasná Chopok Sever síközpont az Alacsony-Tátra, Liptó (Liptov) régiókba ékelődik. Szlovákia legnagyobb síközpontja, a Jasná Alacsony-Tátra (Jasná Nízke Tatry) - Chopok Észak&Dél (Chopok Sever&Juh) részét képezi. A síközpontokat 2007-től ismét sífelvonók kötik össze. Az alsó állomás 900 m tengerszint feletti magasságban található, a síközpont legmagasabban fekvő pontja pedig 2024 m magasságban fekszik. A teljes szintkülönbség tehát 1124 métert tesz ki.

A legjobb síelési feltételeket a síközpont decembertől márciusig terjedő időszakban kínálja. A lesiklópályák teljes hossza 36 km.

A Slovakia Super Skipas bérlet a régióban 6 síterepre érvényes és összesen 94 km sípályahosszt ígér! A téli időszakban ez a bérlet feljogosít továbbá a Tatralandia – Szlovákia legnagyobb aquaparkjába való belépésre is, részletekért kattints IDE!

 

 

A központ a Szlovák Kötélpályák és Sífelvonók Szövetségének (Lavex) hivatalos 5-fokozatú (a legjobb értékelés 5) osztályozásában elért értékelése: *****.

Létesítmények:
- Snow Park 
- MAXiland 
- Korcsolya pálya 
- Sífutás 
- Sífox, snowbike 
- Éjszakai szánkózás 
- Siklóernyőzés, kite-ozás 
- Tarzania kalandpark 

 

Tudj meg többet a sírégióról, kattints ide!

 

 

Jasná egyszerűen nem tud kifogyni a téli ajánlatokból, garantáljuk, hogy az unalom messze elkerül! Amennyiben kalandokra vágysz, néhány program (http://www.jasna.sk/services/event-teambuilding/en/winter/) kisebb csoportok számára a teljesség igénye nélkül:

- sí scooter ride
- hó rafting
- kutyaszánhúzás
- sí- és hótalpas verseny
- maxi sí verseny – többszemélyes síléc, az összehangolt mozgásért!
- labirintus
- tandem siklóernyőzés
- elemlámpás éjszakai túra
- paintball

 

Írj a sabla@jasna.sk e-mail címre a jasnai Rendezvény/Csapatépítő központnak és jelentkezz!


Információk:
JASNÁ Nízke Tatry, a.s.
Tel: +421 (0) 907/886 644
Fax: +421 (0) 44/559 15 11
Email: info@jasna.sk  
Web: www.jasna.sk
Demänovská Dolina 72 
031 01 Liptovský Mikuláš 1

82176-eulogo.jpg

Olvass többet a témáról: szlovákia