Próbálj meg unatkozni Jasnában! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/02/24
Ha a sí és a snowboard már uncsi, az éjszakai elemlámpás túra, többszemélyes sílécen versenyzés, hórafting, vagy a labrinitus majd felpörget
Hirdetés

 

A Jasná Chopok Sever síközpont az Alacsony-Tátra, Liptó (Liptov) régiókba ékelődik. Szlovákia legnagyobb síközpontja, a Jasná Alacsony-Tátra (Jasná Nízke Tatry) - Chopok Észak&Dél (Chopok Sever&Juh) részét képezi. A síközpontokat 2007-től ismét sífelvonók kötik össze. Az alsó állomás 900 m tengerszint feletti magasságban található, a síközpont legmagasabban fekvő pontja pedig 2024 m magasságban fekszik. A teljes szintkülönbség tehát 1124 métert tesz ki.

A legjobb síelési feltételeket a síközpont decembertől márciusig terjedő időszakban kínálja. A lesiklópályák teljes hossza 36 km.

A Slovakia Super Skipas bérlet a régióban 6 síterepre érvényes és összesen 94 km sípályahosszt ígér! A téli időszakban ez a bérlet feljogosít továbbá a Tatralandia – Szlovákia legnagyobb aquaparkjába való belépésre is, részletekért kattints IDE!

 



 

A központ a Szlovák Kötélpályák és Sífelvonók Szövetségének (Lavex) hivatalos 5-fokozatú (a legjobb értékelés 5) osztályozásában elért értékelése: *****.

Létesítmények: - - MAXiland  - - Sífutás  - - Éjszakai szánkózás  - - Tarzania kalandpark 

 

Tudj meg többet a sírégióról, kattints ide!

 



 

Jasná egyszerűen nem tud kifogyni a téli ajánlatokból, garantáljuk, hogy az unalom messze elkerül! Amennyiben kalandokra vágysz, néhány program (http://www.jasna.sk/services/event-teambuilding/en/winter/) kisebb csoportok számára a teljesség igénye nélkül:

- sí scooter ride - hó rafting - kutyaszánhúzás - sí- és hótalpas verseny - maxi sí verseny – többszemélyes síléc, az összehangolt mozgásért! - labirintus - tandem siklóernyőzés - elemlámpás éjszakai túra - paintball

 

Írj a sabla@jasna.sk e-mail címre a jasnai Rendezvény/Csapatépítő központnak és jelentkezz!

Információk: JASNÁ Nízke Tatry, a.s. Tel: +421 (0) 907/886 644 Fax: +421 (0) 44/559 15 11 Email: info@jasna.sk   Web: www.jasna.sk Demänovská Dolina 72  031 01 Liptovský Mikuláš 1

82176-eulogo.jpg
Hirdetés