Menü

2010.10.22.     Hozzászólás 0

JUBILEUMI HÓ-SHOW+ - Kezdd velünk a telet!

Idén 20 éves a Hó-Show+, hazánk téli szezonnyitó rendezvénye, a téli sportok szakmai találkozóhelye. A havas és jeges sportok újdonságait, utazási ajánlatait bemutató rendezvénynek, Magyarország legnagyobb téli játszóterének díszvendége Ausztria.

A 2009-ben közel 30 000 látogatót vonzott Hó-Show+ és Spa&Wellness kiállítás. A szervezők idén is számos programmal, újdonsággal készülnek a két rendezvényre. A rendezvénycsokor idén egy új kiállítással bővül: a TerepZóna Offroad- és Szabadidőautó kiállítás szemet gyönyörködtető autócsodáit is megtekinthetik azok, akik 2010. november 12. és 14. között kilátogatnak a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.
 
Idén 20 éves a Hó-Show+, hazánk téli szezonnyitó rendezvénye, a téli sportok szakmai találkozóhelye. A havas és jeges sportok újdonságait, utazási ajánlatait bemutató rendezvénynek, Magyarország legnagyobb téli játszóterének díszvendége Ausztria.
A Hó-Show+ a látogatókat idén is számos programmal csábítja:

Ingyenes, Budapesten az egyetlen, idén már külön pavilonban behűtött 1800 m2-es korcsolyapálya (igazi jéggel borítva), nyereményjáték, és utazás-árverés teszi majd színesebbé a rendezvényt. A kiállítók divatbemutatókon tárják a közönség elé a 2010/2011-es síszezon öltözködési trendjeit,  kiegészítőit.
 
81104-hoshow.jpg
De a szervezők nem állnak meg az eddig beváltnál, folyamatosan próbálnak a látogatók kedvére tenni, a kiállítást műkorcsolyázó bemutató, mini hoki bemutató és a sarki zord telet idéző husky szánhúzó kutyák versenye kíséri majd. A mozogni vágyók pedig gyakorolhatnak a lesiklópályán vagy a sífutópályán, megtanulhatnak curlingezni, valamint kipróbálás után kiválaszthatják, hogy ha nem a síelést, akkor milyen más „hideg” sportágat szeretnének űzni.

A 20. Hó-Show+ megajándékozza a látogatókat! Idén nem a szülinaposra várnak az ajándékok: belépéskor mindenki levásárolható kupont kap, valamint minden nap 20 ajándék talál majd gazdára! A születésnapi ajándékeső keretében sífelszerelést, kiegészítőket, síbérletet, síhétvégét lehet nyerni magyarországi (Eplény, Mátraszentistván) és ausztriai (Nassfeld) síparadicsomokba egyaránt.

Hó-Show & Sionline.hu nyereményjáték
Exkluzív játék keretein belül 150 db ingyenes Hó-Show belépőt és egy 2 személyes 1 hetes álomsíelést sorsolnak ki a szervezők! Részletek....

Hasznos információ:

Kedvezményes napijegyek válthatók elővételben a kiállítások honlapjain.

A Hó-Show-ra váltott jegyek felmutatásával ingyenesen használható a korcsolyapálya novemberben.

A Volánbusszal érkezők 50%-os kedvezményben részesülnek a Volánbusz belföldi járatain.

A Hungary Carddal rendelkezők kedvezményt kapnak a belépőjegy árából.

Belépőjegyek Üdülési csekk ellenében is válthatók!

A Budapest Fridge-re váltott jegyekkel ingyen megtekinthető a Hó-Show+ és a társrendezvényei (a Budapest Fridge-re váltott belépőjegy nem érvényes a Hungexpo területén lévő korcsolyapályára).
A Hó-Show-ra vásárolt jegy felmutatásával kedvezményes jegy váltható a Budapest Fridge-re.


Bővebb információ: www.hoshow.hu

 

Olvass többet a témáról: , snowboard, hóshow, hórendezvény