Menü

2009.01.30.     Hozzászólás 0

...és havas álmaid valóra válnak! - Loser Bergbahnen

A Loser, mely az impressziók és érzelmek hegyeként ismert Ausztriában, 1.000 méterrel a tengerszint felett, álomszerű síélménnyel varázsol el! Altaussee változatos síterületén valamennyi síelő megtalálhatja a számításait.

Ismerd meg családbarát sípályáinkat, lendületes lesiklási lehetőséget biztosít a FIS-lesiklópálya, vagy próbáld ki a Sandling hegyen található Európa Kupa pályánkat. A napfényes Loser fennsíkon elsősorban a snowboardosok örülnek a mélyhó kínálta határtalan szabadságnak.

 

A kényelem érdekében, vadonatúj és befedhető négyszemélyes, illetve hatszemélyes ülőfelvonóval szállítunk fel Téged a síterület legmagasabb részeibe. A színfalak mögött pedig hóágyúk segítségével gondoskodunk a hóbíztos síélményekről.

 

A sírégió megkülönböztetőjegye a csodálatos kilátás, amely megnyitja előtted a Loser egyedülálló hegyi panorámáját. Engedd, hogy a tekinteted elkalandozzon a csillogó Dachstein gleccseren át egészen a távoli Großvenediger hegycsúcsáig, raktározd el magadban ezeket az impressziókat és vidd haza magaddal! A napfényes kilátások, izgalmas sípályák világát azonban már most otthonodban élvezheted a  www.loser.at honlapon!

 

Sí- Snowboard Biztosítás

Olvass többet a témáról: