...és havas álmaid valóra válnak! - Loser Bergbahnen Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/01/30
A Loser, mely az impressziók és érzelmek hegyeként ismert Ausztriában, 1.000 méterrel a tengerszint felett, álomszerű síélménnyel varázsol el! Altaussee változatos síterületén valamennyi síelő megtalálhatja a számításait.
Hirdetés

Ismerd meg családbarát sípályáinkat, lendületes lesiklási lehetőséget biztosít a FIS-lesiklópálya , vagy próbáld ki a Sandling hegyen található Európa Kupa pályánkat . A napfényes Loser fennsíkon elsősorban a snowboardosok örülnek a mélyhó kínálta határtalan szabadságnak.

 

A kényelem érdekében, vadonatúj és befedhető négyszemélyes, illetve hatszemélyes ülőfelvonóval szállítunk fel Téged a síterület legmagasabb részeibe. A színfalak mögött pedig hóágyúk segítségével gondoskodunk a hóbíztos síélményekről.

 

A sírégió megkülönböztetőjegye a csodálatos kilátás, amely megnyitja előtted a Loser egyedülálló hegyi panorámáját . Engedd, hogy a tekinteted elkalandozzon a csillogó Dachstein gleccseren át egészen a távoli Großvenediger hegycsúcsáig , raktározd el magadban ezeket az impressziókat és vidd haza magaddal! A napfényes kilátások, izgalmas sípályák világát azonban már most otthonodban élvezheted a   www.loser.at honlapon!

 


Hirdetés