Bollé újdonságok 2012-re Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/11/09
A felhasználók értékelik a levegőző, így mindenkor torzítás- és páramentes látást biztosító lencsetechnológiáját.

Az 1888 óta sikeres francia presztízsmárka sí szemüvegeit széles választékban, kitűnő ár-érték aránnyal kínáljuk. A felhasználók értékelik a levegőző, így mindenkor torzítás- és páramentes látást biztosító lencsetechnológiáját. 100 %-os az UV-szűrése, karbon üvege karcmentességet biztosít. Minden felnőtt és junior sí szemüveg dupla lencsével készül, hőszigetelése kitűnő. A fényre sötétedő, fényviszonyokhoz automatikusan alkalmazkodó MODULATOR lencse sötét citrom verziója idén már 15 %-től 65 %-ig terjedő tartományban képes a fényt szűrni.  Ezáltal szinte minden lehetséges fényviszonyhoz alkalmazkodik. Polarizált lencsével is elérhető a BOLLÉ sí szemüveg, a sárgáslila színú poliarizált bevonatú lencse kiszűri a havas tájról visszaverődő fénysugarakat. Így káprázat nélkül, élesen látjuk a terepet akár vakítóan erős napsütésben is.

 

81976-Gravity_Modulator_Vermillion_blue_CAT_1_2.jpg

 

Újdonság a BOLLÉ sisakkínálatában a SYNERGY , mely egy terméken belül optimálisan kombinálja a két sisak technológiát. A sisak erőhatásnak különösen kitett felső része robosztus ABS technológiával készül , míg az alsó rész a szuperkönnyű Inmold technológiájú. A kétféle megoldás játékos színhatást is jelent. A precíz méret állíthatóságnak köszönhetően két sisakmérettel sikerül lefedni a teljes felnőtt fejméret tartományt. Mindezt 27.000 Ft körüli áron.

 

81976-Synergy_soft-white.jpg

 

Még ennél is kedvezőbb árú az inmold technológiájú, 390 gramm könnyű B-Style , mely látványos szín- és dizájnvilágával is hódít. Hozzá méretben és dizájnban tökéletesen illeszkedő NOVA sí szemüveggel egyszerűen káprázatos hatású. A POMPON pedig a hagyományos (pomponos) kötött sísapkát ötvözi a modern sisakok biztonságával. 

 

81976-B-Style-Red-Grafiti.jpg    81976-Nova_Modulator_citrus_CAT_1_3.jpg

 

 

  

Bővebb információ:

  

81976-tandtsport-store-rent-service.jpg