Beindult az eplényi hógyár Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2016/11/30
A mai napon elindultak a hóágyúk az eplényi Intersport Síarénában.
Hirdetés

Megkezdődött a 2016/2017-es szezon hóalapjának gyártása

Az előrejelzések alapján hétvégétől újabb hideghullám érkezik, ami lehetővé teszi a még intenzívebb hóágyúzást. A nyitás természetesen az időjárás függvénye, de valószínűleg

december első felében megnyitja kapuit az Intersport Síaréna. 

 

Fejlesztések a 2016/2017 szezonban

Új étterem a Panzió helyén.

A felső étterem kialakításával, illetve a lenti szint bővítésével 100 új férőhely jött létre, ezen felül a választék is bővült. A felső étteremben helyben, pizzakemencében sütött pizzaszeleteket lehet majd vásárolni, valamint lesz helyi kézműves sör is a palettán. Lesz ingyen wifi, hogy síelés közben is csekkolhassátok a Mozgásvilág.hu oldalait.

Magyarország egyik legnagyobb síkölcsönzője

A kölcsönző a Holle Anyó Étterme előtt lesz megtalláható, közvetlen a központi rész bejáratánál. Az épület szerkezete úgy lett kialakítva, hogy a kölcsönzés minél zökkenőmentesebb legyen. Több, mint 500 pár teljesen új és jó állapotú használt, idei gyártmányú Atomic, illetve Salomon márkájú felszereléseket, valamint Nordica gyerek, Völkl, Head és Rossignol léceket bérelhettek. A snowboard felszereléseket szintén a Salomon szállítja.

Intersport Shop

A régi kölcsönző helyén Intersport Shop került kialakításra, így helyben beszerezhetsz olyan felszerelést, öltözéket, amit esetleg otthon hagytál, vagy szükséged van egy teljesen újra.

Emlékbázis

Egy telepített fotóautomata a felvonő tetején, gyönyörű bakonyi háttérrel készít rólatok fotókat, amit a Shopban tudtok megvásárolni, keretben, kulcstartóként, vagy hűtőmágnesként is... Tessék a felvonón mosolyogni!

GoPro kölcsönzés

Ha nincs akciókamerád, de szeretnél full hd minőségben, egyedi nézetből videót készíteni a sportolásról, az Intersport Síarénában ezt is megteheted majd. A videót a kölcsönzés végén feltöltik egy online tárhelyre, ahonnan akár mobilra, akár asztali gépre is letöltheted.

Extra mosdók a hölgyeknek

Fontos szempont volt a női mosdó fejlesztése is, így további 5 mellékhelyiséggel bővült.

Wifi a csúcson

A hegytetőn is biztosított az ingyenes wifi szolgáltatás, így a legjobb képeket egyből tudjátok majd osztani.

 

Hirdetés