Megújul a Kalandösvény Eplényben a libegőnél! Hír

Megújul a Kalandösvény Eplényben a libegőnél! Hír

Kaland Hegy
2020/05/19
Új szolgáltatás családok számára a Kaland Hegyen.
Hirdetés

A Kaland Hegy sajtóközleménye

Az elmúlt időszak sok negatív de sok pozitív dolgot is hordozott magával. A kialakult helyzet alatt volt időnk átgondolni és felkészülni arra, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a családok számára. Éppen ezért a hétvégén, azaz május 23-án szeretnénk átadni a nagyközönség számára új kijelölt "Kalandösvényünket".

Az új szolgáltatás a libegővel lesz elérhető, a jegyárban egy oda út van kalkulálva, így a pénztárcánk is jól fogja érezni magát. A Kalandösvény útvonala egyszerű, a libegővel jutunk fel a hegytetőre, a kilátótól nem messze található a START, ahonnan el tudunk indulni az útvonalon. Végig lefelé kell sétálni, tehát bárki végig tud rajta túrázni. Az út végén visszajutunk majd a libegő völgy állomásához, érintve egy tavat, és a tó után végig a patak mentén sétálva megpillanthatjuk az Eplényi Libegőt.

Mielőtt elindulunk a Kalandösvényen, érdemes a hegytetőn időzni egy picit, megnézni a panorámát a Magas-Bakonyra az Ámos-hegyi kilátóból, és kipróbálni az oda vezető mezítlábas ösvényt is. A Kalandösvény egyelőre még csak egy túraútvonal, de a közeljövőben szeretnénk tematikus, interaktív programot ráépíteni. Ez azt jelenti, hogy egy kvíz sorozatot szeretnénk megállókkal kihelyezni az útvonalra, és ha a gyerekek helyes válaszokkal térnek vissza a völgybe a pénztárhoz, akkor ajándékot kapnak a helyes válaszért cserébe. A pontos koncepció még kidolgozás alatt van.

Reméljük minél hamarabb tovább tudjuk fejleszteni ezt a szolgáltatást, addigis várjuk a túrázni kívánó családokat Eplényben a Kaland Hegyen!

Hirdetés