Magyarország legnagyobb sí és snowboard rendezvénye lesz Eplényben!

Síaréna
2020/01/30
Ride&Slide; Eplény - Január 31-én 19:00-tól hazánk legnagyobb sí és snowboard eseménye lesz az Intersport Síarénában!
Hirdetés

A rendezvényen a nagyszerű sí és snowboard élmény mellett több extra szolgáltatást is igénybe lehet majd venni. Nyitva lesz 5,5 km hosszú pályarendszer, üzemelni fog az Audi e-tron 4 üléses sífelvonó, az Intersport 2 üléses sífelvonó, és csákányos felvonók is!

Az eseményen a völgyben és a hegytetőn el fog uralkodni a buli hangulat, ugyanis a völgyben az Audi e-tron stage-en már 19:00-tól fokozza a hangulatot Julian Kid, majd átveszi a helyét Nigel Stately és Antonyo. A hegytetőn a Das WeltAuto Panorámabár teraszán, a Das WeltAuto stage-en pedig Tigran fogja pörgetni a lemezeket.

 

A síelés és snowboardozás, valamint a buli mellett egyéb attrakciók is várják az idelátogatókat, mint például:

- Óriáskerék - Eplény Eye

- Jégpálya

- Látvány jégfaragás

- Hófánk verseny

- Szánkó verseny

- Bootrun - Fuss a hegyre

- NITRO Freestyle bemutató

- Jégfalmászás

A helyszínen a Ride&Slide GamePass (játéknapló) segítségével különböző havas játékokon lehet majd részt venni, a résztvevők között értékes nyeremények találnak gazdára!

 

 

Ride&Slide

 

 

Nem utolsó sorban a látványt erősítik majd a Porsche Hungaria által forgalmazott Audi | Volkswagen |Skoda |Seat és Cupra összkerék hajtású modelljei, és ezek közül lesznek olyanok is, amik Eplényben fognak debütálni!

Érdemes lesz eljönni erre a hétvégére, ugyanis a Síaréna webshopján keresztül nem csak a belépőt lehet megvásárolni, hanem szállást is péntek és szombat éjszakára, ami tartalmazza a síbérletek árát is!

 

Hirdetés