Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Magyarország

Intersport Síaréna - Eplény

Intersport Síaréna - Eplény

Sípályák 5.9km 0.8km 1.2km
Távolság BP-től 131km
SZEZON   időjárástól függően
Magasság   350-530m
FELVONÓK 3 CSÁKÁNYOS 2 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2020.02.22

Síelhető pálya: 1 km

Üzemelő síliftek: 2

Hóadat frissités: 2020.02.24

Intersport Síaréna - Eplény sípálya információk

Hol van Eplény?

Veszprémtől 14 km-re található ez a kis település. Ha Veszprém felől érkezünk, a falu után közvetlenül jobbra, kitáblázva találjuk a sípályához vezető utat.A síterep családias, rendezett környezetben nyújt kikapcsolódást a sportolni vágyóknak.

Eplényi sípálya 

Sötétedés után van lehetőség kivilágított pályán is síelni, szuper szerdán és pénteken 22 óráig, szombatonként pedig 21 óráig tart nyitva a sípálya. Aki pedig szánkózni szeretne, annak remek szánkópálya áll rendelkezésére, amely egészen a hegytetőről indul. Az itt található tanösvény főként nyári időszakban szolgálhat sok hasznos információval, és látnivalóval, de télen a hófedte táj is gyönyörű környezetet teremt, és megéri egy kis sétát tenni az útvonalon, vagy akár a helyi kijelölt turista útvonalakon.

Összességében
családok, kezdő síelők számára jó magyar alternatíva lehet a hely (lankásabb pályák, tanulólift, szakképzett oktatók, síóvoda), de bátran jöhetnek egy jó kis edzésre a haladók is!

A síaréna a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az alábbi felszereltséggel rendelkezik: 35 hóágyú, mágneskártyás beléptető rendszer, 1 négyszemélyes ülőlift, 1 kétszemélyes ülőlift 3 csákányos, 2 tolókaros és egy műanyag köteles lift és összesen 4,3 km pályahossz.  


További info: 88/453-244

Saját élmények Eplényben

Ha jók a hóviszonyok érdemes kivenni egy szabadnapot és hétköznap meglátogatni Eplényt. Hétvégén gyakori a tumultus amit nem árt elkerülni. A pályák - főleg a vége - keskenyek és könnyen telítődnek. 

Ha viszont kihasználjuk a hétköznapokat akkor haladók is meglepően jót csúszhatnak. Az utóbbi évek fejlesztései, véleményünk szerint beértek és 1-2 napra sokkal érdemesebb a bakonyi sípályát választani, mint külföldre utazni. Persze attól függ honnan érkezik az ember. Budapestről mindössza másfél óra autóval, ami nem utolsó szempont. 

Esti síelés Eplényben

Külön felhívjuk a figyelmet az esti, buli síelésre. Szerdán és pénteken 22 óráig tolhatjuk neki, ráadásul kedvezményesen! A 4 órás síelés 18-22 óra között mindössze 3 600 Ft egy felnőtt részére. 

Panoráma

 

Szállások Intersport Síaréna - Eplény vonzáskörzetében

Intersport Síaréna - Eplény szálláskereső


Extrák

Funpark | Magyar oktatók

Útvonal Intersport Síaréna - Eplény sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Intersport Síaréna - Eplény...

JÁRTÁL MÁR INTERSPORT SíARéNA - EPLéNY SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!