Miért menj Eplénybe síelni?

Miért menj Eplénybe síelni?

Házi Bernadett
Házi Bernadett
2014/02/07
Aktuális és várható fejlesztések a Síarénában
Hirdetés

Páros Csillag új felvonó és pálya újdonságok
2014-ben egy új kétszemélyes ülőliftet építenek, amelynek Páros Csillag lesz a neve. A 7-es és a 7/a sípályára 980 méter hosszúságban meg fogják építeni hazánk leghosszabb ülőszékes sífelvonóját, amely a második lesz Eplényben a 2009-ben épített Szent Sólyom négyüléses mellett.

A Síaréna liftjeinél eddig sem volt jellemző a sorbanállás, de a Páros Csillag nagymértékben megnöveli majd az amúgy is jelentős felvonó kapacitást.

Idén kialakításra kerül a 7/a sípálya a jelenlegi 7-es pálya folytatásaként. A két pálya összenyitásával megvalósul egy több, mint 1 kilométer hosszú kezdő-középhaladó pálya. Mindezek mellett a 2-es csákányos felvonó is meghosszabbításra kerül 350 méterrel.

  

IMG_9547.JPG
IMG_9547.JPG

 

Szuperkedd és Extrapéntek
Természetesen az esti sízés lehetősége továbbra is biztosított a Nordica Síarénában. Több mint 4 kilométer kivilágított sípálya várja az esti sízésre érkezőket.

A február 10-i héten egy Szuperkeddel és egy Extrapéntekkel találkozhatsz, amikor az esti órákban továbbra is 40% kedvezménnyel síelhetsz.

A következő pályákat világítják ki:
1-es, 4-es, 5-ös, 6-os tanulópályák
1-es sípálya
1/b sípálya
2-es sípálya
2/b sípálya
Sebességmérő pálya (337 m)
6-os sípálya
7-es sípálya

 

VIP est szerdánként
További újdonság, hogy szerdánként 18:00 és 22:00 között VIP este kerül megrendezésre. Az este során számos extra szolgáltatást nyújt a Síaréna (például frissen ratrakolt pálya), éppen ezért az átlagosnál drágább jegyárak érvényesek erre az időszakra. Az esemény alkalmával 16:00-kor zár be a sípálya. Ilyenkor létszámkorlátozást vezetnek be, így maximum 250 jegyet adnak el erre az időszakra. Az estére speciális jegyárak vonatkoznak, amivel a következő extra szolgáltatásokat kapod:

lezárt parkolók, parkolás-irányítás, welcome drink a résztvevők számára, vendégek fogadása, -személyes tájékoztatása, frissen ratrakolt pálya, csodálatosan kivilágított sípályák, az összes kivilágított sípálya üzemel, 5 sílift üzemel: négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, 2 csákányos és 2 tanulólift, 4 vendéglátóhely üzemel: Holle Anyó étterme, Kemencés Büfé, Das Weltauto Körvár, Erdei Betérő, VIP és versenysílécek tesztelésének lehetősége, Ingyenes síoktatás, Speciális síelési technikák oktatása ingyenesen (pl.: Carving), Ingyenes gyermekmegőrző, szakképzett személyzettel.

 

IMG_9526.JPG
IMG_9526.JPG

 

Gyerekeknek nyújtott extra szolgáltatások: hóember építő verseny, kinti és benti programok animátor felügyelete alatt, igény esetén lufibohóc programok részvétele, EP-LÉNY részvétele, közös fotózkodás, gyermekeknek speciális menü, vacsora lehetőségének biztosítása, esti buli az udvaron
különleges ételek készítése a Holle Anyóban, hóágyús bemutató, pályakezelési bemutató, ratrakolás, lánctalpas quad bemutató, Sportokboltja.hu kedvezményre feljogosító kupon minden vendégnek, versenypálya tűzése stanglikkal, szabad edzés, kapuk között külön pályán, sebesség mérő kapunál teszt, aznapi leggyorsabb díjazása, kisbolt működtetése a helyszínen, speciális árakkal, minden szükséges kiegészítővel, szállásszervezés helyszínen

Belépő árak a VIP estre:
felnőtt: 7 000 Ft
diák/nyugdíjas: 6 000 Ft
gyerek: 4 500 Ft

 

Hirdetés