Ausztria felkészült a síszezonra Hír

turizmus.com
2008/09/12
Különleges ajánlatok várják a kezdő és profi snowboardosokat, síelőket Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Grossarltal síterületeken, Ausztria legnagyobb síparadicsomában.
Hirdetés

Salzburgtól mindössze egy órányi autóútra egyedülálló kínálat, 270 felvonó, 860 kilométer sípálya várja a kezdő és profi síelőke t, snowboardosokat – hangzott el a Ski amadé síszövetség csütörtöki sajtótájékoztatóján. Ausztria legnagyobb síszövetségét öt kiemelkedő síterület alkotja: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Grossarltal .

 

Az 5 síterület hóbiztos pályái (a sípályák 80 százaléka hóágyúzható) egyetlen síbérlettel használhatók : egy hatnapos bérlet 189 euró ba kerül. A vendégeket a téli sportesemények bő választéka várja: januárban Gasteinben Snowboard Világkupa , Zauchensee-ben Női Alpesi Világkupa , Schladmingban pedig éjszakai szlalomverseny lesz.

 

Különböző akciókban is bővelkedik a kínálat, a hölgyek számára március 21-28. között Ladies Week -et tartanak, a családokat a gyerekeknek biztosított ingyenes síeléssel csalogatják, de van egy pénz visszatérítési garanciát kínáló ajánlat is: azok a felnőttek, akik az egy hetes síoktatás alatt nem tanulnak meg síelni, visszakapják a pénzüket.
Hirdetés