A tél legnagyobb bulija Hír

Borsics Dorka
2011/10/06
200 tonna hóval várja a látogatókat a Fridge Fesztivál novemberben.
Hirdetés
November 10-13. között ismét megnyitja kapuit a MonsterEnergy Budapest Fridge Fesztivál! Az immáron második alkalommal megrendezett négy napon át tartó télnyitó bulin a neves külföldi és magyar fellépők , valamint a világhírű riderek mellett Szlovákia és Ausztria is kiköltözik a Városligeti Műjégpályára , ahol idén is felépül a főváros legmagasabb mesterséges pontja .
 
81913-Fridge-5-.jpg
 
A tavalyi sikernek köszönhetően idén nagyobb területen, a Városligeti Műjégpályán várják a téli sportok szerelmeseit a Fridge Fesztivál szervezői. A rendezvényen idén is felépül Budapest legmagasabb hófödte „hegycsúcsa” a tízemeletnyi magas rámpa, ahol a legjobb riderek trükköznek és versengenek a világkupa-pontokért.
A buliról olyan népszerű külföldi együttesek gondoskodnak, mint az Infected Mushroom , SteveAoki, Parov Stelar, Pendulum DJ Set and MC Verse, Scooter, John Dahlback, Dub FX, Chase and Status DJ Set and MC Rage és a Freestylers. Természetesen magyar fellépők is képviseltetik magukat a színpadon: a négy nap alatt velünk lesz Fluor, a Hősök, az Irie Maffia, illetve GanxstaZolee és a Kartel, de zenél Palotai és Ludmilla is , a nyitónapon pedig Dévényi Tibi bácsi passzolja a pöttyös labdát egy őrületes retrobulin .
 
81913-Fridge-8-.jpg
 
A verseny mellett számtalan program várja az érdeklődőket: lesz curling, pálinka- és forralt bor utca, falmászás, sí- és korcsolyaoktatás, illetve jégkorong meccs is. Mindezek mellett ráadásként a téli szezon megnyitójára Ausztria és Szlovákia is a Műjégpályára költözik. A kedvelt sírégiók a hütték hamisítatlan hangulatát hozzák a Fridge fesztiválra, így császármorzsából, gőzgombócból és lélekmelegítő forralt borból sem lesz hiány.
Gyere hát ki a hegyhez, Magyarország leghavasabb fesztiváljára, ahol négy napon keresztül tartó folyamatos pörgés és buli vár!
Esemény leírása ITT!
 
81913-Fridge-2-.jpg
 
Bővebb információk a fesztiválról : www.facebook.com/FridgeFestival
Hirdetés