Utolsó lehetőség... Raftingolj kedvezménnyel! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/04/15
Felejthetetlen kétnapos vadvízi evezésre vágysz egy csodálatos környezetben a családoddal, vagy barátaiddal? Most egyedülálló módon, kizárólag a Mozgásvilág olvasójaként, támogatásban részesülhetsz a vágyad megvalósításához!
Hirdetés

Felejthetetlen kétnapos vadvízi evezésen vehetsz részt családoddal, barátaiddal a Kanyon Aktív Utazási iroda szervezésében és a Mozgásvilág.hu támogatásával, a csodálatos környezeti adottságokkal megáldott ausztriai Salza folyón. A program időpontja: június 6-7. A folyón a könnyű szakaszoktól az igazán izgalmas részekig minden átmenet megtalálható, ezért bátran ajánljuk minden evezős számára az abszolút kezdőktől a legtapasztaltabbakig.

 

Szállásnak a Kanyon Aktív vadvízi bázisán turistaházát ajánljuk (2 éjszaka 8.500 Ft / fő), vagy saját sátorban (3.000 Ft / fő / éj . Az utazás megoldható egyénileg, vagy a Kanyon Aktív mikrobuszával 7.500 Ft / fő áron.

 

A kétnapos program díja 21.900 Ft / fő. Egyedülálló módon a Mozgásvilág olvasóinak viszont csak 17.500 Ft / fő. Támogatásunkban kizárólag Mozgásvilágos olvasókat tudunk részesíteni !

Ajánlatunk csak akkor érvényes, ha a program előlegét legkésőbb május 13-ig befizeted a Kanyon Aktív irodájában !   Igyekezz minél gyorsabban dönteni, mert már csak néhány szabad hely van a 20-ból! És ne feledd, a kedvezményes helyek az előlegfizetés után garantáltak!

További részletek és jelentkezés:

 

Mozgásvilág.hu - Tankó József
Hirdetés