Síkvízen edzettünk, Vadvízen VB-t nyertünk! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/05/25
Elfáradtunk... nem maradt bennünk több... és a hivatalos Down River eredménylistán Hungary áll az első helyen :)
Hirdetés

A csütörtöki Down River versenyszámban beérett a sok edzés és lemondás gyümölcse: Világbajnokok lettünk!

 

A versenyt megelőző este még elkenődve határoztuk el, hogy a kedvezőtlen startpozíciótól függetlenül (3. csoport utolsó hajója) 110%ot beleadunk, lesz ami lesz. Másnap, a startpozíciókat meglátva már kevésbé éreztük magunkat hátrányos helyzetben, mivel nem lehetett egyértelműen megállapítani azok között előnyösségi sorrendet. Az meg csak további jó ómen volt, hogy ugyanazt a hajót sorsolták nekünk a szervezők, amiben azelőtt fél évig edzettünk a szervezők jóvoltából.

Elfáradtunk... nem maradt bennünk több... és a hivatalos Down River eredménylistán Hungary áll az első helyen :)

 

Sprintben és Head2Headben jobbra számítottunk, az utolsó napon bebizonyosodott, hogy havonta egyszer seprűnyeleket kerülgetve nem lehet profi szlalomossá válni, de a 32 csapatból így is az összetett 8. helyen végeztünk, megelőzve többek között a profi szlovák és szlovén csapatot.

 

A lányainkra is büszkék lehetünk, szlalomban hibátlanul teljesítették a pályát, a 21 csapatból így a 10. helyen végeztek, összetettben a 11-ek lettek a rangsorban.

 

A részletes eredményekhez klikk ide!

 

A férfi csapat tagjai: Iványi Gábor, Kormanik Soma, Odor Csaba, Fodor Szabolcs, Kovács Zoltán, Schromm Barnabás, Simon Ádám

A lány csapat tagjai : Fegyver Erika, Fórizs Réka, Egedy Nóra, Bélai Ágnes, Süveges Lilla, Kárász Zsófia Veronika

 

Köszönjük a célunk eléréséhez nyújtott támogatást szponzorainknak: Decathlon , Hungaroraft , Játéksziget , Kanyon Aktív , Dr. Maráczi Zsolt és Társai Ügyvédi Iroda , Mediterrán Fruits ,  Merkapt , Mozgásvilág.hu , Provice ,  UTE ,
Hirdetés