Utolsó napok a kedvezményre!- El Camino kerékpártúra! Hír

Tankó József
Tankó József
2009/09/02
Már csak két napod maradt, hogy kihasználd a Mozgásvilág kedvezményét, amely életed egyik legnagyobb élményéhez segíthet hozzá. Jelentkezz most, és kerekezz végig a világ egyik leghíresebb, és legszebb zarándokútján: az El Camino-n!
Hirdetés

A Szent Jakab-út, gyakran spanyol neve után El Camino-nak is nevezik, középkori zarándokút,
mely Spanyolország Galícia tartományának fővárosába, Santiago de Compostelába vezet. A hagyomány szerint az itteni székesegyházban vannak Idősebb Szent Jakab apostol földi maradványai. Compostellába nemcsak egy kiindulópontból lehet eljutni, viszont az út fő része azonos. A zarándokút jelvénye a fésűskagyló, melyet az út mentén mindenütt felfestve megtalálhatunk. Az út mentén a bencések kórházakat és rendházakat építettek.





A Camino gyalogosan is felejthetetlen élményt nyújt, ám nincs mindenkinek ideje a szerzetesek szekerén utazni. Ha mégis látni szeretnéd, hogy mégse maradj ki, akkor egy alternatív közlekedési eszközzel most megteheted: pattanj a jó öreg drótszamárra, és kerekezz velünk Spanyolhonban!

Jelentkezési határidő: 2009. szeptember 04.

Régi ár: 199.000 FT/fő

Takarékos nyári ár: 179.900 Ft/fő

Speciális Mozgásvilágos ajánlat: A JELENTKEZÉS módja, az oldalán lévő jelentkezési lapon az Üzenetbe be kell írnod a Mozgásvilág jeligét, és további 5000 Ft-al kevesebbet kell fizetned!


Ez egy különleges, és egyszeri lehetőség. Két hetes felejthetetlen kaland, életre szóló élmény!

Ne habozz, mert most a Mozgásvilág segítségével MÉG KÉT NAPIG egyedülálló áron: 174.900
Ft-ért vehetsz részt életed egyik legnagyobb kalandján!

Hirdetés