Trekking kerékpárok 2019 Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2019/03/06
Tekerd körbe az egész világot.
Hirdetés

 

Neuzer Ravenna
Neuzer Ravenna

 

Neuzer

Ravenna 100

Ha sokat túrázol, de nem a vad hegyi ösvények, hanem a bringaút és a földút a te tereped, akkor egy kiváló választás a kényelmes, kiránduláshoz kifejlesztett vázformájú Neuzer Ravenna. Válaszd ezt, ha nem akarsz kompromisszumot kötni a kényelem és a teljesítmény között!

122 900 Ft

Érdekel

 

Bianchi Spillo Rubino
Bianchi Spillo Rubino

 

Bianchi

Spillo Rubino

A Bianchi Spillo Rubino egy gyors trekking kerékpár, mely komfortjával is elkényezteti tulajdonosát. Alumínium váz a könnyű súly érdekében, acél villa a rezgéscsillapítás miatt – tökéletes kombináció. Mivel sárvédővel, csomagtartóval és világítással felszerelt, ezekre a kiegészítőkre már nem kell figyelned.

139 000 Ft

Neuzer Padova 28 N7
Neuzer Padova 28 N7

 

Neuzer

Padova 28 N7

Legyen szó városi forgatagról, vagy kerékpártúráról, a Neuzer Padova nem okozhat csalódást. Az aluminium váznak köszönhetően még csomagtartóval és sárvédővel sem egy nehéz bringa. Stílusával viszont kiemelkedik a tömegből, vázformája és felszereltsége pedig kényelmet biztosít fel- és leszállásnál és haladás közben is.

146 900 Ft

Érdekel

 

Kross Evado 4.0
Kross Evado 4.0

 

Kross

Evado 4.0

Az egyik legnépszerűbb EVADO modell kétféle férfi és kétféle női színben is elérhető. Az első tárcsafékes modell az Evado családban számos technikai finomsággal, kényelmes és hatékony vázgeometriával. Az SR Suntour NEX villák gondoskodnak a megfelelő rezgéscsillapításról. 

164 990

 

Cube Nature
Cube Nature

 

Cube

Nature

Úgy terveztük a Nature-t, hogy tökéletes bevezetést nyújtson a kétkerekűek által nyújtott élményekbe és szabadságba. Függetlenül attól, hogy csak a városban tekersz, vagy hétvégente túrázol ez a tökéletes eszköz rá. Kiváló minőségű alumínium váza olyan megoldásokat tartalmaz, ami egyedülálló ebben az árkategóriában, kényelmes, könnyen használható, alacsony karbantartási igényű társ. Kényelmes teleszkópjával, finoman működő 24 sebességes Shimano váltásával és minden időjárásban jól fogó hidraulikus tárcsafékeivel megbízhatsz a Nature-ben, hogy stílusosan és teljes biztonsággal eljuttat az úticélodba.

174 990 Ft

Érdekel

Neuzer Firenze 400
Neuzer Firenze 400

 

Neuzer

Firenze 400

Az összes kilométer belefér. A Neuzer Firenzét kifejezetten a sprtos, nagy túrákat kedvelő bringásoknak terveztük. Akár egymagad, akár csapatban indulsz, megbízható társad lesz minden úton.

196 900 Ft

Érdekel

Kross Evado 5.0
Kross Evado 5.0

 

Kross

Evado 5.0

Kompromisszumok nélküli bringa a tökéletes túrázáshoz. SR Suntour NEX HLO villák, Tektro Disc HD-M285 tárcsafékek, belső kábelelvezetés. Természetesen férfi és női kivitelben is elérhető, dinamikus dizájn és színek. 

199 990 Ft

 

Bianchi Spillo Topazio
Bianchi Spillo Topazio

 

Bianchi

Spillo Topazio

A Bianchi Spillo Topazio megbízható társ, legyen szó rövidebb városi utakról, vagy hosszabb túráról. Az agydinamós világítás, sárvédő, csomagtartó és beépített pumpa árulkodik arról, hogy mindenre felkészítették.

199 000 Ft

Érdekel

 

Bianchi C-Sport
Bianchi C-Sport

 

Bianchi

C-Sport 2.5

A Bianchi C-Sport egy prémium fitnesz kerékpár, kiváló ár/érték aránnyal. Ideális azoknak az elhivatott kerékpárosoknak, akiknek a kényelem, a teljesítmény és a sebesség egyaránt fontos.

209 000 Ft

Érdekel

 

Cube Touring Pro
Cube Touring Pro

 

Cube

Touring Pro

A CUBE Touring Pro két kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik. Először is, ott van a kiváló minőségű alumínium váza. Könnyű, kényelmes és hatékony még a leghosszabb napokon is: szerelem első tekerésre. Másodszor ott van az erős hidraulikus tárcsafék szettje Miért választottunk tárcsaféket ennek a sokoldalú túrakerékpárnak? Egyszerű: mert megbízhatóan és biztonsággal fékezhetsz vele időjárástól függetlenül. Ez rendkívül fontos szempont, függetlenül attól, hogy egy laza hétköznapi bringás vagy aki épp a munkából tart hazafelé, vagy alkalmi túrázó, aki a hétvégéken hajtja a pedált. A megbízható 24 sebességes Shimano váltóval, sárvédőkkel, csomagtartóval, lámpákkal és beépített világítási rendszerrel kiegészítve tökéletes társad lesz sok-sok kilométernyi, élvezetes tekerés során.

219 990 Ft

 

Cube Nature EXC
Cube Nature EXC

 

Cube

Nature EXC

Ha a járatlan utak felfedezése hoz lázba, rád gondoltunk a Nature EXC kerékpár megalkotásakor. Tervezőink feladata az volt, hogy egy sportos és megbízható kerékpárt építsenek kiegyensúlyozott irányíthatósággal, kiváló felszereltséggel és a lehető legnagyobb biztonsággal. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljesítettük ezeket az elvárásokat és meg is haladtuk őket. Kiváló minőségű, könnyű alumínium vázával, lock outtal ellátott Suntour villájával és 3x10 sebességes Shimano meghajtásával ez egy nagyszerű bringa. Még hidraulikus tárcsafékekkel is elláttuk, így mindig biztosan megállhatsz majd függetlenül az időjárástól. Függetlenül attól, hogy fitnesz vagy szórakozás céljából, esetleg munkába járásra használod, társra lelsz benne a mindennapi élet kihívásai során. A Nature EXC stílusosan és kényelmesen juttat el a célodhoz.

239 990 Ft

Érdekel

 

KTM Life Cross Street
KTM Life Cross Street

 

KTM

Life Cross Street

Kompletten felszerelt kerékpár a városi hétköznapi ingázásra, ügyintézésre, de ha kirándulni indulnál, vagy kiszakadnál a városi szürkeségből, akkor sem kell másik kerékpárra ülnöd.

319 000 Ft

 

KTM Life Action
KTM Life Action

 

KTM

Life Action

Ez a KTM cross bringa könnyű túrákra, murvás úton csapatásra, Balaton kerülésre és városi suhanásra született. Megbízható Shimano váltórendszerrel könnyű lesz a suhanás, a mechanikus tárcsafékekkel pedig biztos a megállás. Suntour villa a komfortos rugózást fogja biztosítani még rázósabb útszakaszokon is. Az üléspozíció a nagyon kényelmes, nézelődős tekeréshez asszisztál, de persze oda lehet lépni, ha sietni kell valahová, vagy még át akarsz csusszanni a zöldön. A hosszú távú túrákon is fenntartható kényelmet az üléspozíció mellett a párnázott nyereg és az ergonómikus markolat (gumirózott szarvval) biztosítják.

339 000 Ft

Érdekel

KTM Life 1964
KTM Life 1964

 

KTM

Life 1964

Csúcsminőség, luxus és elegancia. Felső kategóriás trekking kerékpár a verseny MTB bringák sport technológiáival. Ami a hegyen elegendő, az a mindennapokban mindig megbízható és pontos működést szavatol. Mi kellhet még a teljességhez? Csak egy jó kerékpárút vagy egy nyugodt erdei ösvény...

395 000 Ft

 

Kross Evado 10.0
Kross Evado 10.0

 

Kross

Evado 10.0

A túrázás szerelmeseinek az Evado termékcsalád a legújabb top kategóriás csúcsmodellel bővült, az Evado 10.0 kerékpárral. Az elegáns bringa top technikai felszereltséggel és technológiai megoldásokkal rendelkezik. Aluminium váz, Rock Shock Paragon Gold RL villa, Shimano Deore FD-T6000 / XT RD-T8000 váltók, Shimano Deore XT BR-T8000 tárcsafékek, belső kábelelvezetés.

489 990 Ft

Érdekel

Nézd meg a többi kategóriát is:

 

Mountainbike Országúti Városi

 

 

Hirdetés