Több, mint futás - Több, mint anyukák

(x) - Támogatott tartalom
2020/02/10
A futás hozott össze minket, így fogalmazódott meg a gondolat, hogy a futás szeretetét szervezett formában is tudjuk közvetíteni a mindennapi emberek felé. 

Kétféleképpen lehet egy projektbe belevágni. Külsősként jó szimattal, meglátással, kizárólag üzleti megfontolásból, vagy belső indítattásból, szenvedélyből. Mi az utóbbiak vagyunk: Kozák-Ignáth Éva és Túróczi Réka (irunmom), együtt az iRUNmore S.E. megalapítói.

 

 

Túróczi Réka és Kozák-Ignáth Éva Forrás: iRUNmore S.E.
Túróczi Réka és Kozák-Ignáth Éva Forrás: iRUNmore S.E.
Forrás: iRUNmore S.E.

 

 

iRUNmore S.E. - irunmore Team Futóklub

Két anyuka, szenvedélyes futó, a nőiességet hirdető és némi küldetéstudattal és tenniakarással rendelkező nő: egy szőke és egy barna. A futás hozott össze minket, így ismerkedtünk meg és fogalmazódott meg közösen a gondolat, hogy

a futás szeretetét együtt, szervezett formában is tudjuk közvetíteni a mindennapi emberek felé.

Megerősítettük egymásban, ami egyébként is egy látható trend az elmúlt években, hogy a hobbifutás egyre terjed és igény van a szakmai és közösségi irányításra.

 

 

Túróczi Réka: édesanya Forrás: iRUNmore S.E.
Túróczi Réka: édesanya
Forrás: iRUNmore S.E.

 

 

2019. novemberében megalapítottuk az iRUNmore S.E. egyesületet és létrehoztuk az irunmore Team Futóklubot.

A futóklub célja, hogy a hobbifutóknak komplett szolgáltatáscsomagot nyújtson. A fókuszban természetesen maga az edzésmunka áll. Szeretnénk a futókat az atlétikai pályákra bevonzani, hiszen a pálya mindenkié, nem csak az elit futóké. A heti pályaedzésekkel pedig szinesíteni lehet a heti edzéstematikát és kiválóan alkalmas a gyorsasági és a gyorsasági állóképesség fejlesztésére. Csapatban pedig élvezetessebbé és hatékonyabbá lehet tenni a résztávos edzéseket. Emellett közösségi futásokat is biztosítunk a futóknak havonta két hétvégén.

Kidolgoztunk egy könnyen átlátható, több választást is biztosító csatlakozási, tagsági rendszert. Az érdeklődők alkalmanként is meglátogathatják az edzéseinket, de nyilván a rendszeres edzések látogatásával tudunk eredményt elérni egy adott futónál. Így van lehetőség havi, féléves és éves bérlet megvásárlására is! A részletek megtalálhatók a irunmoreteam.hu weboldalunkon, vagy a közösségi (facebook és instagram) felületeinken.

 

 

Kozák-Ignáth Éva: édesanya Forrás: iRUNmore S.E.
Kozák-Ignáth Éva: édesanya
Forrás: iRUNmore S.E.

 

 

A mottónk viszont: „Több, mint futás”.

Ehhez pedig szeretnénk hűek lenni, és tudjuk, hogy a felkészülés sikeréhez sok egyéb segítségre / szolgáltatásra is szüksége van a futónak, hogy az edzése hatékony legyen. Így a futóinknak széleskörű szolgáltatási kedvezményeket biztosítunk a futáshoz szorosan és tágan kapcsolódó országos szintű partnereinktől, legyen az edzéstervezés, futóruha, futócipő, táplálékkiegészítés, versenynevezés, rehabilitáció, masszázs, dietetika, sérüléskezelés, és sorolhatnánk.

A célunk, hogy a tagok első kézből kapjanak szakmailag megalapozott és hiteles információt, segítséget és kedvezményt és ezáltal több idejük, energiájuk maradjon az edzés elvégzéséhez. Mert a nap végén csak ez számít!

 

Minden futót szívesen látunk!

A kezdőket felzárkóztatjuk, a futással ismerkedőket felbátorítjuk, a túlterhelésre hajlamosakat picit visszafogjuk és vigyázunk a terhelhetőségükre, a magyánosaknak társaságot biztosítunk, a tapasztaltabbaknak próbálunk új tanácsokat adni, vagy éppen edzőtársra találnak nálunk, és jobban húzzák egymást a keményebb edzéseken.

 

 

Túróczi Réka és Kozák-Ignáth Éva Forrás: iRUNmore S.E.
Túróczi Réka és Kozák-Ignáth Éva Forrás: iRUNmore S.E.
Forrás: iRUNmore S.E.

 

 

Hiszünk a futás mindent átívelő erejében és szerepében, társadalmi, gazdasági, politikai, vallási, nemi nézettől függetlenül. Idetartoznak a futással kapcsolatos brandek is. Büszkék vagyunk arra, hogy nem köteleződtünk el egy kizárógos márkához sem, mert célunk, hogy szeretnénk a lehető legszélesebb palettát bemutatni a futóknak és meghagyni számukra a választást, hiszen ezen a piacon is nagyon különbözőek az igények. Úgy tekintünk magunkra, mint egy aktív, élő fórum, piac, ahol a különböző brandek békében megférnek egymással, és a legfontosabb a tapasztalatcsere! Nem fontos milyen cipőben, milyen órában jössz, milyen frissítőt használsz, vagy ki a személyi edződ.

Nekünk TE vagy a fontos!