Trekking kerékpárok 2021 Hír

Trekking kerékpárok 2021 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2021/03/10
A világot bejárni bringával a legjobb.

A trekking, avagy túrakerékpár továbbra is a legnépszerűbb kerékpár-kategória. Amikor valaki azt mondja, hogy egy "mindenre jó" kerékpárt szeretne, "főleg városban, vagy túrázni, kicsit földúton tekerni", az igazából egy trekking kerékpárra gondol. Tekerd körbe a Balatont, nyomj hétvégi kerékpártúrákat, járj mindenhová kerékpárral és ne foglalkozz vele, hogy milyen terepen visz az utad. Csupaszítsd le minimálra, vagy szereld fel túlélő felszereléssel és irány a többnapos világjárás.

Trekking kerékpárok 2021

Trekking kerékpárok 2021-5
Trekking kerékpárok 2021-5

Trek FX 1

Az összes kilométer belefér. A Trek FX-et kifejezetten a sportos, nagy túrákat kedvelő bringásoknak terveztük. Akár egymagad, akár csapatban indulsz, megbízható társad lesz minden úton.

185 000 Ft


Trekking kerékpárok 2021-4
Trekking kerékpárok 2021-4

Trek FX 2 Disc

Kompromisszumok nélküli bringa a tökéletes túrázáshoz. Dinamikus dizájn és színek, tárcsafék, vázban elrejtett kábelek és Bontrager komponensek gondoskodnak arról, hogy maximális legyen az élmény.

209 900 Ft

Bővebben...


Trekking kerékpárok 2021-8

Trekking kerékpárok 2021-8

Merida Crossway 20

A CROSSWAY talán a legtalálóbb elnevezése a MERIDA trekking kategóriájának. Ez a család keresztezi a maximális komfortot és a tökéletes kihasználhatóságot városi- és természetes környezetben is. A teljesen megújult CROSSWAY modellek bármelyikével kényelmesen eltöltheted szabadidődet és lehetsz stílusosan sportos, amikor begurulsz kedvenc kávézód elé. Ez a kategória rendelkezik mindennel, amire egy átlagos, de minőségi kerékpárt keresőnek szüksége lehet. A CROSSWAY kényelmes, emelt testtartást biztosít, mely a legtöbb modellen tovább emelhető az állítható kormányszár segítségével. Teleszkóp és enyhén bordázott külsők gondoskodnak a maximális komfortról és a kerékpár sima futásáról mind aszfaltozott, mind murvás, köves úton. A további kényelmet biztosítja a teleszkópos nyeregszár is. Mindegyik modell felszerelhető sárvédővel, csomagtartóval és oldaltámasszal is, így a CROSSWAY család ideális választás a mindennapos munkába járásra, sportos kirándulásokra akár zordabb időjárási körülmények között is.

209 900 Ft


Trekking kerékpárok 2021-1
Trekking kerékpárok 2021-1

Kross Trans 5.0

2021-ben teljesen megújult a KROSS Trans trekking sorozata. Friss dizájn, teljesen új színek. A TRANS 5.0 kerékpár kiváló választás munkába járáshoz vagy hosszú hétvégi túrákhoz. Különös gonddal fejlesztett vázgeometriája rendkívül kényelmes, a sárvédők pedig rossz idő esetén is megvédenek.   Belső kábelelvezetés, Shimano Deore váltórendszer, hidraulikus tárcsafékek, SR Suntour NEX villa, többféle férfi és női szín és vázkialakítás választék.

249 990 Ft

Bővebben...


Trekking kerékpárok 2021-2
Trekking kerékpárok 2021-2

Kross Evado 6.0

Kompromisszumok nélküli bringa a tökéletes túrázáshoz. Sportos, mégis kényelmes vázgeometria. SR Suntour NEX HLO villák, Shimano Deore váltórendszer, hidraulikus tárcsafék. Férfi és női kivitelben is elérhető, dinamikus dizájn és színek.

254 990 Ft


Trekking kerékpárok 2021-14

Cube Nature Pro

Kacérkodsz a gondolattal, hogy rosszabb utakra is elkalandozz? Ebben az esetben a Nature Pro-t neked készítettük. A széles áttételtartományú, finom működésű Shimano 3x10 sebességes váltás ujjnyi távolságra biztosítja a megfelelő áttételt bármilyen helyzethez, míg a Suntour villa és az alacsony gördülési ellenállású Schwalbe külsők kényelmessé tesznek minden kilométert. A nagy teljesítményű Shimano hidraulikus tárcsafékek minden időjárásban megállítanak, hogy mindig biztonságban legyél. Ez minden, amire szükséged lehet, és semmi, amire nincs.

289 990 Ft

Bővebben...


Elektromos kerékpárok (ebike) 2021-11
Elektromos kerékpárok (ebike) 2021-11

KTM Life Track Street

Túra a hétvégén? Bringázás a munkahelyre? A Life Track Street szinte mindennel felszerelt, melyre szükséged lehet. A strapabíró Shimano alkatrészek megbízhatóan teszik a dolgukat, a hidraulikus tárcsafékek segítenek megállni minden időjárásban, a sárvédők komfortosabbá teszik utadat rossz időben is, míg a lámpái mindig kéznél lesznek, ha épp rád sötétedne utad során.

296 850 Ft

Bővebben...


Trekking kerékpárok 2021-3
Trekking kerékpárok 2021-3

Trek Dual Sport 2 EQ

Ultragyors aszfalton és már-már mountainbike élményt nyújt, ha terepre tévednél vele. Teljesen felszerelve, azonnal túrára készen szállítjuk.

305 000 Ft


Trekking kerékpárok 2021-13

Cube Touring EXC

A Touring EXC-t úgy terveztük meg, hogy ideális mindenes bringa legyen. A finom működésű és rendkívül megbízható Shimano 3x9 sebességű váltásával és az erőteljes, időjárásfüggetlen hidraulikus tárcsafékkel ideális felszereltséggel rendelkezik, hogy hatékonyan segítsen a mindennapokban - vagy teljesen elmenekülni attól. A Suntour villája kiegyenlíti az úthibákat, az okosan felszerelt csomagtartóval minden nélkülözhetetlen holmidat magadnál tarthatod, a teljes hosszúságú sárvédők pedig segítenek szárazon maradni - végül pedig a dinamós világítás segítségével mindig láthatsz és látszódsz. Merre mész vele jövő hétvégén?

319 990 Ft

Bővebben...


Elektromos kerékpárok (ebike) 2021-12
Elektromos kerékpárok (ebike) 2021-12

KTM Life Space

Igényes megjelenésű és jól felszerelt közép kategóriás KTM trekking kerékpár. A mindennapokban és hosszabb túrák során is jól használható bringa. A legjobb ebben a bringában, hogy miután kigurítottad az üzletből, már ülhetsz is rá és akár ki is tekerhetsz vele a világból. Hátsó csomagtartóval, sárvédőkkel, agydinamoval, hidraulikus Shimano váltóval és hidraulikus tárcsafékekkel gyárilag felszerelt, abszolút menetkész. 

A lánctakaró elem gondoskodik róla, hogy hosszú nadrágod szára felhajtás nélkül is olajmentes maradjon, így akár színházba is mehetsz vele.

Az összeszerelés minősége abszolút tökéletes, erős, masszív alkatrészeket válogattak hozzá. Klasszikus forma, modern felszereltséggel.

403 990 Ft

Bővebben...


Elektromos kerékpárok (ebike) 2021-13
Elektromos kerékpárok (ebike) 2021-13

KTM Life 1964 Cross

Csúcsminőség, luxus és elegancia. Felső kategóriás trekking kerékpár a verseny MTB bringák sport technológiáival. Ami a hegyen elegendő, az a mindennapokban mindig megbízható és pontos működést szavatol. Mi kellhet még a teljességhez? Csak egy jó kerékpárút vagy egy nyugodt erdei ösvény...

459 990 Ft

Bővebben...


Trekking kerékpárok 2021-7

Trekking kerékpárok 2021-7

Merida Crossway XT-Edition

A legtöbb kerékpáros aszfalton és maximum dózer- és földutakon bringázik – kemény, technikás, sziklás terepekre soha nem merészkedik. Így a súlyosabb, nehezebben tekerhető mountain bike felesleges számukra. Nekik lett tervezve a Crossway, mely ugyanúgy helytáll és bringázás közben felhőtlen élményt nyújt aszfalton, valamint a szilárd burkolatú utat elhagyva is. Ráadásul sárvédővel is felszerelhető, hogy ha bevállalósabb vagy és nedvesebb időjárás közben is tekernél!

Az XT felszereltségnek köszönhetően különlegesen komfortos vezérlést kapott a Crossway, a maximális megbízhatóságért.

519 000 Ft


Trekking kerékpárok 2021-12

Cube Travel Sport

A Travel Sport új mércéje a könnyű túrabringáknak. Gyors, sokoldalú és kényelmes csomagtartója és a csomagtartó kompatibilis karbonvillája lehetőséget adnak rá, hogy igazán megpakolhasd, akár munkáról, akár szórakozásról van szó. A Sram 1x12 sebességes váltása hatalmas áttételtartományt ad, hogy bármilyen útvonalat megkönnyítsenek, míg a hidraulikus tárcsafékek garantálják a biztonságos megállást minden időben. Még dinamós világítással, teljes hosszúságú sárvédőkkel és kitámasztóval is felszereltük - így minden kalandra teljesen fel van készítve. Merre szeretnél vele menni legközelebb?

559 990 Ft

Bővebben...


Trekking kerékpárok 2021-9

Trekking kerékpárok 2021-9

Merida eSpeeder 400 EQ

Az eSPEEDER a városi közlekedőknek, fitnesz bringásoknak készült. Legyen szó aszfaltos vagy erdei utakról a szembeszél és az emelkedő nem lesz többé az ellenfeled. A szuperkompakt MAHLE  X35+ motor és akkumulátor biztosítja az elektromos rásegítést. A MAHLE cég több neves márkának fejleszt országútra elektromos rásegítéses rendszert. A kompakt mérete, alacsony súlya és rendkívül naturális menetteljesítménye miatt, rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert az ebike-ok piacán.

899 000 Ft


Trekking kerékpárok 2021-6
Trekking kerékpárok 2021-6

Trek FX Sport 6

Felső kategóriás trekking kerékpár a verseny MTB bringák sport technológiáival. Az IsoSpeed megadja a maximális komfortot és a kompromisszumoktól mentes hajtáshatékonyságot. Ami a hegyen elegendő, az a mindennapokban mindig megbízható és pontos működést szavatol. Mi kellhet még a teljességhez? Csak egy jó kerékpárút vagy egy nyugodt erdei ösvény...

949 000 Ft

Bővebben...