Mountainbike kerékpárok 2019 Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2019/03/06
Azokon az ösvényeken is legurulhatsz, ahol korábban nem mertél volna.
Hirdetés

Neuzer Mistral 50
Neuzer Mistral 50

Neuzer

Mistral 50

Ha a mokány, sportos formát keresed, ha a jól bevált 26-os montiban bízol, akkor egy Mistral lesz a te bringád. Pattanj nyeregbe, kapcsolódj ki!

102 900 Ft

Érdekel


 

Neuzer Jumbo Sport Hydraulic
Neuzer Jumbo Sport Hydraulic

Neuzer

Jumbo Sport Hydraulic

Nem mindenki szeretne százzal csapatni lefele a kövekkel feltöltődött gyökeres talajon. Viszont sokan szeretnének egy erős kialakítású, megbízható bringát, ami azért minden terepen elbodogul, ahol az ember bringázna. A Jumbo Sport Hydraulicra számíthatsz a betontól az erdei ösvényig mindenhol.

166 900 Ft

Érdekel


 

Neuzer Duster Comp Hydraulic
Neuzer Duster Comp Hydraulic

Neuzer

Duster Comp Hydraulic

Sportos felhasználásra a mai divat szerint 27,5-es vagy 29-es bringát kell választani. Nem véletlen, hiszen ezekkel a kerékméretekkel lehet legkönnyebben boldoglni a hegyi ösvények egyenetlen talaján. A Duster 27,5" kerekeivel, hatékony hajtásrendszerével, olajos tárcsafékével nekivághatsz, boldogulni fogsz.

215 900 Ft

Érdekel


 

Kross Level 4.0
Kross Level 4.0

Kross

Level 4.0

A legmagasabb szintű kerékpár megalkotásához elengedhetetlen, hogy a fejlesztőcsapat szabad kezet kapjon mind a tervezés, mind a gyártástechnológia kidolgozása terén. A Kross Level modellcsalád teljes egészében házon belül fejlesztett, konstrukciója rendhagyó, számos egyedi, specifikus technikai megoldással rendelkezik. A Kross mérnökcsapat munkáját dicséri, a tesztelést és tökéletesítést pedig a világ élvonalába tartozó Kross Racing Team versenyzőinek bevonásával végezték.

219 990 Ft


 

Bianchi Magma 9.0
Bianchi Magma 9.0

Bianchi

Magma

A Bianchi Magma könnyű alumínium vázával és 29”-os kerekeivel magabiztosan megállja magát a városi betondzsungelben, de a keményebb felhasználástól sem riad vissza. Belső bowdenvezetésével, Direct Mount felfogatású elsőváltójával modern, terepre kész modellel gurulhatunk kedvenc útvonalainkon.

249 000 Ft

Érdekel


 

KTM Ultra Flite 27.20
KTM Ultra Flite 27.20

KTM

Ultra Flite 27.20

Igényes hétvégi montisoknak, a profi modellektől örökölt tulajdonságokkal. Tudjuk, hogy kevés a szabadidő és ritkán jutsz hozzá a betevő tekerésekhez, de azt is tudjuk, hogy a minőségből még akkor sem szabad engedni, ha csak heti egy-két alkalomról van szó. Persze, a pénztárcát ettől még lehet kímélni.

289 000 Ft


 

Cube Acid
Cube Acid

Cube

Acid

A technikás ösvényeket olyan gyorsan és könnyedén teljesíti, hogy szinte "feloldja" azokat, így az Acid több, mint rászolgált az elnevezésére (jelentése: sav). A 2019-re teljesen áttervezett vázzal tervezőink mindent biztosítottak, hogy bármely ösvény kihívásainak könnyedén megfelelhess. Kezdve a könnyű, fürge és hatékony 6061-es alumínium vázzal, levegős RockShox villával, a finoman működő Shimano SLX és XT 2x11 sebességes hajtáson át a könnyű CUBE kerékszettig ez a merevfarú semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Mivel pedig nagy méretválasztékban érhető el 27,5" és 29er kerekekkel is, biztosan van neked való Acid. Készen állsz a kihívásra?

329 990 Ft

Érdekel


 

Bianchi Grizzly 9.3
Bianchi Grizzly 9.3

Bianchi

Grizzly 9.3

A Bianchi Grizzy magasnyomású folyadékkal formázott csöveiből könnyű, mégis erős vázat alkottak a Bianchi mérnökei, mely bizonyítja, hogy az alumínium még a karbonvázak korában is megállja a helyét. Tapered fejcsöve, BOOST váza biztosíthat róla, hogy bármilyen terepen magabiztosan mozog.

339 000 Ft

Érdekel


 

Kross Level 10.0
Kross Level 10.0

Kross

Level 10.0

Az idei szezontól a KROSS házon belüli karbon gyártókapacitást hozott létre. Ezzel lényegesen gyorsabb fejlesztési ciklust tud biztosítani. Rövidül az R&D és a gyártásfolyamat közt eltelt idő, jobb, innovatívabb technikai megoldásokkal jelentkezhet évről-évre, nem utolsósorban pedig sokkal kedvezőbb árszint alakul ki a házon belül gyártott karbonvázas bringák esetében. 

459 990 Ft


 

Cube Reaction C:62
Cube Reaction C:62

Cube

Reaction C:62 Race

Ennek a teljesítmény orientált merevfarúnak minden csöve és alkatrésze a verseny szagot áraszt - emiatt érdemelte ki a Race elnevezést. Igen, valóban olyan gyors, mint amilyennek tűnik. A nagy gonddal készített C:62-es Reaction vázunkkal és versenyzésre készített alkatrészekkel mindennel felruháztuk, amire egy feltörekvő versenyzőnek szüksége lehet a dobogó eléréséhez. A kormányról állítható Fox 32 Rhythm villa, Shimano XT 2x11 sebességes hajtás és hidraulikus tárcsafékek, Fulcrum Red77 kerékszett Schwalbe külsőkkel és Newmen irányítással nem hagy kétséget afelől, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Készen állsz rá, hogy feszegesd a képességed határait? A Reaction C:62 Race igen.

659 990 Ft

Érdekel


 

KTM Myroon Glory
KTM Myroon Glory

KTM

Myroon Glory 12

Full karbon MTB a KTM-től hölgyeknek, modern vázmegoldásokkal és játékos részletekkel.
Letisztult cocpit és 1x12-es hajtás teszi végtelenül egyszerűvé és problémamentessé a kerékpározást, hogy csak arra figyelhess, ami igazán fontos. A 29"-es kerekektől nem csak gyors, de a lejtőkön stabil és kényelmes lesz az egyébként könnyű, így kiváló mászótulajdonságokkal is bíró kerékpár. Minden alkatrész a hölgyek igényeihez igazodik, mint például a keskenyebb kormány, a kényelmes nyereg, a rövidebb hajtókar, vagy a jó csillapítású villa.

829 000 Ft


 

Cube Stereo
Cube Stereo

Cube

Stereo 120 TM 29

A CUBE Stereo 120 TM 29 2019-es újdonság. Az áttervezett, karcsúbb és fürgébb Stereo 120 vázat alapul véve mindennel felszereltük ezt a sokoldalú társat, ami ahhoz kellhet neked, hogy könnyedén megküzdhess a legkeményebb egynyomos ösvényekkel is időről időre. Ez a nagy potenciálú mindenes trail bringa egyszerűen inspirálni fog akár arra használod, hogy megmutasd a haveroknak a gyorsan távolodó hátadat, akár kilométerek gyűjtésére egy hosszútávú maratonon. A biztos tapadású, könnyen guruló 29er kerekek, alacsony súly és megbízható alkatrészek soha véget nem érú egynyomos kilométereket és maximális kerékpározási élményt jelentenek. A Fox 34 Rhythm villa és DPS EVOL tag együtt dolgozik, hogy észrevétlenül elintézzenek bármilyen utatadba kerülő akadályt, míg a Fulcrum kerékszett és SRAM 1x12 sebességes Eagle hajtás mellett tapadós, kényelmes Schwalbe külsők fogják szolgálni az előrehaladásod. Tudjuk azonban, hogy az erő kontroll nélkül mit sem ér - emiatt választottuk hozzá a Shimano erőteljes XT tárcsafékeit, elöl 4 dugattyúval. Bringázz többet, bringázz messzebb, bringázz nagyobb kényelemben... A Stereo 120 TM 29-cel.

829 990 Ft

Érdekel


 

Kross Level Boost
Kross Level Boost

Kross

Level Boost 1.0

Az MTB kerékpározás soha nem nyújtott még ekkora élmény! A korszerű technikának köszönhetően messzebb juthatsz kedvenc ösvényeiden, ráadásul nagyobb élvezettel, gyorsabb tempóban! A Shimano Steps MTB E8000 a ma kapható legfejlettebb mountain bike rásegítés-rendszer, teljesítménye elképesztő, a hatékony hajtás mellett megnövelt hatótávval rendelkezik. Mérete, tömege mindemellett csekély, és a motorintegráció egyáltalán nem befolyásolja a kerékpár menettulajdonságát. 

859 990 Ft


 

KTM Myroon Master
KTM Myroon Master

KTM

Myroon Master 12

A Myroon-széria könnyebb és erősebb, mint valaha. A merevfarú karbon váz – melynek gyártásához több forradalmi technológiát is felhasználtak, mint például nanotechnológiát, valamint a csövek belső felületét egyenletesebbé alakító technológiát – mindösszesen csak 975 gramm! Ez a mountain bike robbanékony, igazi fegyver a hozzáértő kezekben – pontosabban lábak alatt. Az 1×12 Sram GX Eagle hajtás megfelelő áttételeket nyújt a 29”-os kerekek meghajtásához, miközben az összsúlyhoz alig ad hozzá – a komplett kerékpár 10 kilogramm alatt van! Ha a versenyző szellem benned lakozik, ezt a modellt ki kell próbálnod!

1 099 000 Ft

Érdekel


 

Bianchi Methanol CV S
Bianchi Methanol CV S

Bianchi

Methanol CV S

A Bianchi Methanol CV S a Countervail technológiát hozza el az MTB szakágba. A kerékpáriparban kizárólag a Bianchi által használt technológia hatékonyan csökkenti a kerékpárvázban fellépő vibrációkat. Az eredmény? Felfelé hatékonyabb haladás, lefelé jobb irányíthatóság, mindez egy minden ízében a kor követelményeinek megfelelő vázba csomagolva.

1 190 000 Ft

Érdekel


 Nézd meg a többi kategóriát is:

 

Országúti Trekking Városi

 

 

Hirdetés