Városi kerékpárok 2019 Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2019/03/06
Idén különösen szép városi cirkálók láttak napvilágot.
Hirdetés

Városi kerékpárok 2020

19neuzer-classics.jpg
Neuzer Classic

 

Neuzer

Classic Premium

Egy stílusos nőnek valószinűleg csinos táskája van, szép cipője, jó frizurája, menő sisakja. Akkor a bringája milyen legyen? A Neuzer Classic trendi színeivel és dizájnjával pont ilyen.

72 900 Ft

Érdekel

 

Balaton Premium 28 N3
Neuzer Balaton Premium 28 N3

 

Neuzer

Balaton Premium 28 N3

Ha egy nő olyan kerékpárt keres, ami bármelyik városban és bármilyen helyzetben megállja a helyét, biztos ezt ajánlanánk elsőnek. Kifinomult stílusával, hármas agyváltójával és (szoknyában is) könnyen átléphető vázformájával szuper közlekedési eszköz, sőt kicsit több is annál.

87 900 Ft

Érdekel

 

19trans_4_0_white_green_graphite_glossys.jpg
Kross Trans 4.0

 

Kross

Trans 4.0

A Trans sorozat első tárcsafékes modellje, mely a 2019-es kollekcióban egy új világos női színnel és kisebb méretekkel is bővült. Shimano Tourney és Acera váltók gondoskodnak a 3x7 sebességről, a belső kábelelvezetés a letisztult és elegáns megjelenésről, a számos kiegészítő pedig a maximális kényelemről. 

179 990 Ft

 

19neuzer-brooklyns.jpg
Neuzer Brooklyn

 

Neuzer

Brooklyn

Igazi szuperstílusos, szupervagány városi cirkáló enyhe holland beütéssel. Könnyű alu vázával, teljes felszereltségével, hetes agyváltójával a város minden akadályát könnyedén leküzdheted vele.

185 900 Ft

Érdekel

 

1902bianchivenezialady-s-2-.jpg
Bianchi Venezia Lady

 

Bianchi

Venezia Lady

A Bianchi Venezia Lady stílusos megjelenésével és három sebességes agyváltójával ötvözi a retro és a modern stílust. Celeste színben minden tekintetet magával ragad.

219 000 Ft

Érdekel

 

1902bianchivenezia-2-s.jpg
Bianchi Venezia Man

 

Bianchi

Venezia Man

A Bianchi Venezia Man stílusos megjelenésével és három sebességes agyváltójával ötvözi a retro és a modern stílust. Fekete színben elegáns és stílusos.

219 000 Ft

Érdekel

 

19ktmtourellas.jpg
KTM Tourella 28.7

 

KTM

Tourella 28.7

A KTM-nél ráéreztek, hogy mikor kell elengedni a klasszikus narancssárgát. Ez ám a kényelem és sokoldalúság. 7 fokozatú agyváltós meghajtás, komfortos ülések, kényelmes üléspozíció. Minden háziasszony megérdemel egy ilyet.

219 000 Ft

Érdekel

 

19trans_7_0_black_blue_silver_mattes.jpg
Kross Trans 7.0

 

Kross

Trans 7.0

Kiváló ár-érték arányú bringa, mely minden kényelmi funkcióval fel van szerelve, mely a biztonságos és praktikus városi közlekedéshez szükséges. Hétvégéken bátran rábízhatod magad egy hosszabb túrára is! Belső kábelelvezetés, Shimano BR-M315 tárcsafékek, férfi és női színek és modellek. 

229 990 Ft

 

19cubeellas.jpg
Cube Ella Cruise

 

Cube

Ella Cruise

Az Ella Cruise az a fajta kerékpár, amely olyan könnyedén válik a mindennapjaid részévé, hogy csodálkozni fogsz, hogyan tudtál élni nélküle. Elegáns és kifinomult retro dizájnnal láttuk el, remekül ötvözve a stílust a praktikussággal és könnyű használattal. A váz nem csak jól néz ki, de úgy lett megtervezve, hogy a fel- és leszállás is nagyon könnyű legyen vele. A kényelmes üléspozíció és biztonságos, intuitív irányíthatóság szintén hozzá tartoznak, ahogy a könnyedén és megbízhatóan működő alkatrészek is, így neked csak a tekerésre kell figyelned. A stabil csomagtartóval, sárvédőkkel, kitámasztóval és világítással készen állsz bármilyen bringázásra.

239 990 Ft

Érdekel

 

19cubeslroads.jpg
Cube SL Road

 

Cube

SL Road Pro

Az SL Road Pro egy nagy teljesítményű, remek ár-érték arányú bringa azoknak a kerékpárosoknak, akik a sebességre és az egyszerűségre helyeznek nagy hangsúlyt. Nincs rajta semmi olyan, amire nincs is szükséged, de mindennel fel van szerelve, ami kellhet - beleértve a bármilyen időben biztonságos megálláshoz szükséges hidraulikus tárcsafékeket és a Shimano megbízható, könnyed működésű 18 sebességes Sora meghajtását is. A széles áttételtartomány és a Shimano legendásan könnyű kezelése miatt még a legmeredekebb mászásokhoz is egy kattintásnyira van a megfelelő áttétel.

269 990 Ft

 

19ktmchesters.jpg
19ktmchesters.jpg

 

KTM

Chester 28.7

Gyors és praktikus. Rövidítsd le a hétköznapi ingázási időt, de ne mondj le a kényelemről és az ügyes tárolási lehetőségekről sem.

289 000 Ft

Érdekel

 

19cubehyderaces.jpg
Cube Hyde Race

 

Cube

Hyde Race

Gyorsan szeretnél eljutni A-ból B pontba a városban? Engedd meg, hogy bemutassuk a Hyde Race-t. Könnyű, gyors és kényelmes - ez a városi kerékpár az igényes bringások választása. A csendes Gates Carbon Drive szíjhajtás fontos része vonzerejének: az összeolajozott nadrág és gyakori karbantartás már a múlté. Mondanunk sem kell, hogy a "Race" elnevezés sem csupán egy hangzatos feliratú címke, amelyet a kerékpárra aggattunk. Méltán viselheti nevét, mert minden részletet alaposan kidolgoztunk, hogy a lehető leggyorsabb legyen a város utcáin. A korszerű 8-sebességes Alfine agyváltótól, a gyors Schwalbe gumikon át a könnyű vázig, a Hyde Race egy letisztult, szélsebes, városi gép.

329 990 Ft

 

19ktmkentbelts.jpg
KTM Kent Belt

 

KTM

Kent Belt

A hajtást figyeld! Felejtsd el a maszatolást, az olajos, vagy éppen nyikorgó, csörgő-zörgő láncokat. Neked egy olyan bringa kell, amit nem kell folyton tisztogatni és olajozgatni, neked arra van szükséged, hogy csak néma csendben hasíts a városon keresztül. A Kent Belt a Gates Carbon Drive szíjhajtását kapta, Shimano Nexus agyváltóval, hogy a karbantartás-igényt a minimálisra csökkentsék. Ez kell neked!

339 900 Ft

Érdekel

 

19trans_hybrid_5_0_black_graphite_mattes.jpg
Kross Trans Hybrid

 

Kross

Trans Hybrid 5.0

Élvezd, ahogy hangtalanul suhansz a város utcáin, fedezd fel a környék útjait, amelyek eddig túl nagy kihívást jelentettek! Az elektromos hajtásrásegítés kellemesebb kerékpáros élményt tesz lehetővé, a hajtás kevésbé fáradtságos, főképp az emelkedőkön.  A Shimano Steps CITY E6100 hajtásrendszer kifejezetten városi és túrakerékpárok számára fejlesztett, elsődlegesen a szórakozás és kikapcsolódást szolgálja. Háromféle rásegítés-fokozat. 

899 990 Ft

Érdekel

 Nézd meg a többi kategóriát is:

 

Mountainbike Országúti Trekking 

 

  

Városi kerékpárok 2020

Hirdetés