Trekking kerékpárok 2020 Hír

Trekking kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/11
A világot bejárni bringával a legjobb.
Hirdetés

2020-as Trekking kerékpárok

Neuzer Ravenna 100 Forrás: Neuzer

Neuzer Ravenna 100

Ravenna sorozatunk legnépszerűbb modellje a Ravenna 100. Nem csoda, hiszen szerény ára ellenére fel van szerelve MINDENNEL. Sárvédő, lámpa, strapabíró csomagtartó, agydinamó+AXA világítás, állítható teló, stb. Túrára fel!

128 900 Ft

Érdekel


Neuzer Twilight Forrás: Neuzer

Neuzer Twilight Tandem

Párosan szép az élet, mondják. A megújult Twilight olyan apróságokkal kedveskedik, mint az excenteres középagy a lánc feszességének precíz állításához, vagy a választható kitámasztó elhelyezés, ami egyrészt akkor hasznos, ha táskákat is aggatsz rá, másrészt, ha például utastársad látássérült, nem árt, ha a pilótához van közelebb a \'sztender\'.

129 900 Ft

Érdekel


Cyclision Zodin 9 Forrás: Cyclision

Cyclision Zodin 9

Ha nem vágysz többre, mint egy kerékpárra, amivel könnyedén körbe bringázhatod valamelyik nagy tavunkat, mellyel alkalmanként a munkába tekerés sem akadály, és minden helyzetben messziről is jól látható vagy, akkor íme a Zodin 9. Ráadás extra, a rugós Suntour teleszkópvilla, ami megnöveli kezeid kényelmét, még a rozoga utakon is.

139 490 Ft


Neuzer Firenze 200 Forrás: Neuzer

Neuzer Firenze

A Firenze trekking kínálatunk új modelljeként olyan ár-felszereltség aránnyal robbant be, ami mindent visz. Téged is. Agydinamó+AXA világítás, állítható kormányszár, integrált kitámasztó, csak hogy a fontosabbakat említsük.

169 900 Ft

Érdekel


Cyclision Zodya 3 Forrás: Cyclision

Cyclision Zodya 3

A lányok, csajok, hölgyek is szeretnék kerékpározni, és ha egy jó társat keresünk nekik, mellyel nagyobb túrákat is könnyedén tehetnek, melynek nyergében biztonságban tudhatjuk, akkor a Zodya 3 jó választás lehet. Az út egyenetlenségeit rugós teleszkópvilla simítja ki, még az időjárás-független fékerőért hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak.

209 490 Ft


Kross Evado 5.0 Forrás: Kross

Kross Evado 5.0

Kompromisszumok nélküli bringa a tökéletes túrázáshoz. Sportos, mégis kényelmes vázgeometria. SR Suntour NEX HLO villák, hidraulikus tárcsafék. Férfi és női kivitelben is elérhető, dinamikus dizájn és színek.

213 990 Ft

Érdekel


KTM Life Track Street Forrás: KTM

KTM Life Track Street

Túra a hétvégén? Bringázás a munkahelyre? A Life Track Street szinte mindennel felszerelt, melyre szükséged lehet. A strapabíró Shimano alkatrészek megbízhatóan teszik a dolgukat, a hidraulikus tárcsafékek segítenek megállni minden időjárásban, a sárvédők komfortosabbá teszik utadat rossz időben is, míg a lámpái mindig kéznél lesznek, ha épp rád sötétedne utad során.

239 000 Ft


Cube Nature EXC Forrás: Cube

Cube Nature EXC

Ha a járatlan utak felfedezése hoz lázba, rád gondoltunk a Nature EXC kerékpár megalkotásakor. Tervezőink feladata az volt, hogy egy sportos és megbízható kerékpárt építsenek kiegyensúlyozott irányíthatósággal, kiváló felszereltséggel és a lehető legnagyobb biztonsággal. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljesítettük ezeket az elvárásokat és meg is haladtuk őket.

244 990 Ft

Érdekel


CUBE Touring EXC Forrás: Cube

Cube Touring EXC

Lehet, hogy elfogultak vagyunk, de szerintünk a Touring EXC az igazi mindenes bringa - remek választás hosszabb túrákra a hétvégén, mindennapos közlekedésre ingázóknak, vagy jó ürügyként szolgálhat, ha kedved támad kimenni a friss levegőre edzeni kicsit.

279 990 Ft


Cyclision Zodin 2 Forrás: Cyclision

Cyclision Zodin 2

Hosszabb távokra indulnál? Könnyed suhanásra vágysz? Felfedeznél tájakat? A Zodin 2 csak rád vár. Ha pedig megállnál, hidraulikus tárcsafékei segítenek a minden körülmény során is megbízható fékerőről.

366 990 Ft

Érdekel


Gepida Alboin 900 Forrás: Gepida

Gepida Alboin 900

Erős váz, kényelem, megbízhatóság és minőségi alkatrészek jellemzik a trekking kategória legjobbját, az Alboin 900-as kerékpárunkat. A Shimano XT hátsó és Deore első váltó garancia a hosszú élettartamra és a sok kilométeres túrákon való folyamatos kihívásokra. Biztos, erre a kategóriára legoptimálisabb Shimano Acera hidraulikus tárcsafékek és Schwalbe Maraton+Smartguard gumiabroncsok segítenek a megállásban és tapadásban, a zárható Suntour NCX villa pedig a teljesítmény fenntartásában, haladásban és kényelemben.

369 900 Ft


Kross Trans 10.0 Forrás: Kross

Kross Trans 10.0

A Trans 10.0 kerékpár minden kényelmi funkcióval fel van szerelve, mely a biztonságos és praktikus városi közlekedéshez és a hétvégi túrákhoz szükséges. Belső kábelelvezetés, Shimano Deore váltórendszer, hidraulikus tárcsafékek, Rock Shox villa, férfi és női szín és vázkialakítás választék. 

389 990 Ft

Érdekel


KTM Life Tour Forrás: KTM

KTM Life Tour

Ez a paripa dobozból kivéve készen áll a kalandra, és csak rád vár! Fedezz fel új utakat, új vidéket vele! A Shimano XT hajtás megbízható és precíz rendszerként segíti az előre haladásodat, míg ha megállnál, a Shimano hidraulikus tárcsafékek teszik a dolgukat. Cuccaidat kényelmesen a csomagtartón szállíthatod. Az utadat pedig akkor sem kell feltétlen megszakítanod, ha elered az eső, hiszen a kerékpár gyárilag sárvédőkkel szerelt, és a rosszabb fényviszonyok során a szintén tartozék lámpái segítenek látni és látszani!

539 000 Ft


CUBE Touring HYBRID PRO 500 Forrás: Cube

Cube Touring Hybrid Pro 500

Függetlenül attól, hogy messziről ingázol, vagy nagyobb hétvégi kirándulásokat tervezgetsz távol a város nyüzsgésétől a Touring Hybrid Pro a megfelelő Bosch-os e-bike a feladatra. A Bosch Performance motor bőséges erőt ad, hogy segítsen a tekerésben és nagy kapacitással rendelkező, 500Wh-ás akkumulátorral van ellátva a nagy hatótávolság érdekében. Csendes, diszkrét és erőteljes, észrevétlenül dolgozik együtt a Bosch intelligens szoftverével, hogy olyan finoman segítsen, hogy teljesen megfeledkezhess róla, hogy egy e-bike-on ülsz. 

839 990 Ft

Érdekel


KTM Macina Cross LFC Forrás: KTM

KTM Macina Cross LFC

Amikor már nagyon elindulnál, és csak mennél, mennél, felfedezni új vidéket, új utakat, mindezt könnyedén. A Macina Cross kerékpárban található nyomatékos (75 Nm) Bosch motor és az 500 Wh kapacitású akkumulátor lehetőséget nyújtanak, hogy ezen helyek elérhetőbbek legyenek számodra. A sárvédők és lámpák révén pedig rossz időjárás és fényviszonyok során sem kell feltétlen megszakítanod a kalandot.

999 000 Ft


Kross Trany Hybrid 5.0 Forrás: Kross

Kross Trans Hybrid 5.0

Élvezd, ahogy hangtalanul suhansz a város utcáin, fedezd fel a környék útjait, amelyek eddig túl nagy kihívást jelentettek! Az elektromos hajtásrásegítés kellemesebb kerékpáros élményt tesz lehetővé, a hajtás kevésbé fáradtságos, főképp az emelkedőkön.  A Shimano Steps CITY BT-E61001 hajtásrendszer kifejezetten városi és túrakerékpárok számára fejlesztett, elsődlegesen a szórakozás és kikapcsolódást szolgálja. Háromféle rásegítés-fokozat, 504 Wh teljesítményű akkumlátor, Rock Shox villa, Shimano Deore váltórendszer gondoskodik a tökéletes élményről.  Női és férfi vázzal is elérhető.

1 019 990 Ft

Érdekel


Gepida Alboin Pro XT Forrás: Gepida

Gepida Alboin Pro XT 10 e-Bike

Büszkék vagyunk minden egyes kerékpárunkra, ami elhagyja a gyártósort, de vannak olyan kiemelt és kategóriájukban vezető modellek, amelyekre nem elég csak büszkének lenni -ilyen az Alboin Pro XT 10. Nem titok, hogy a Gepida kiemelkedő a trekking kerékpárok tervezésében, gyártásában, amit ennél a kerékpárnál (is) társítottunk a felhasználáshoz legoptimálisabb Bosch elektromos rendszerrel (integrált Bosch Performance motor, integrált, 500 Wh-os akkumulátor), 10 sebességes Shimano XT váltóval, Shimano Deore fékekkel és a hosszú távú túrakerékpározást támogató geometriával. Túrára készen, minőségi kiegészítőkkel, akadály nélkül!

1 049 900 Ft


Gepida Fastida Pro XT Forrás: Gepida

Gepida Fastida Pro XT 10 SpeedPedelec

Vannak kerékpárjaink, amelyek akár külön kategóriát is megérnének. A Fastida Pro XT 10 pont ilyen a maga 45 km/h-ig rásegítő Bosch Performance Speed motorjával és 500 Wh-ás akkumulátorával. Nehéz lenne leírni azt a hátszelet, amelyet 45 km/h-nál érezhetsz. Persze itt a rásegítéshez tekerni is kell ám, viszont szuper gyorsan eljuthatsz A-ból B-be. Egy ilyen sebesség elérésére képes bringánál csak a legjobb és legbiztonságosabb alkatrészek jöhetnek szóba, hogy a gyors tekerés mellett a megállásban és úthibák elnyelésében is támogasson. Mondhatjuk, hogy a Fastida egy valós alternatívát kínál az autós és motoros közlekedésre, viszont segédmotorra érvényes jogosítvány, illetve kötelező biztosítás is szükséges hozzá.

1 212 900 Ft

Érdekel


Hirdetés