Országúti kerékpárok 2019 Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2019/03/06
Az aszfaltszaggatás idén újabb szintet lépett.
Hirdetés

Neuzer Courier RS
Neuzer Courier RS

Neuzer

Courier RS

Sportos, könnyű,  jól néz ki. Ha kilométer faló típus vagy, és a lényeg, hogy minél messzebb juss vagy minél gyorsbban haladj, mindezt kényelmesen, akkor ülj egy Courier RS-re! Egyenes kormányos fitnesz bringánk hatékonyságot és kényelmet biztosít kiemelkedően jó áron.

171 900 Ft

Érdekel


 

Neuzer Courier CX
Neuzer Courier CX

Neuzer

Courier CX

Courier CX: Courier cyclo-cross. Vagy gravel. Ahogy tetszik. A lényeg, hogy ha akarod, málházd fel, dagaszd a sarat, tekerj országúton, erdőben, mezőn, hegyen-völgyön át. Verj sátrat. Pihenj, és menj tovább. Vagy, ha azt akarod, csak ugorj ki egy délutáni edzésre. A gravel azért jó, mert mindre jó. 2019-ben új vázzal jön a Courier CX is!

187 900 Ft

Érdekel


 

Neuzer Whirlwind 200
Neuzer Whirlwind 200

Neuzer

Whirlwind 200

Ha egy ésszerű dontést kell hozni országúti vásárlásnál, akkor egy alu vázas, alu villás, 105-tel szerelt gép jó döntés lehet. Ennyiért főleg. És megy, mint a forgószél, azzal nem lesz gond.

196 900 Ft

Érdekel


 

Kross Vento 3.0
Kross Vento 3.0

Kross

Vento 3.0

A Kross Vento 3.0 Alu „endurance” vázgeometriával elsősorban hosszú távok kényelmes teljesítését tűzte ki zászlajára. A versenykerékpárokhoz képest kissé rövidebb felsőcső és hosszabb fejcső egyenesebb felsőtesthelyzetet nyújt, növelve a kényelemérzetet, illetve a magabiztos irányítást.  A karbon alapanyagból készült villa hatékonyan csillapítja a rezgéseket, emellett könnyebb is, mint a fémből előállított társai. A kényelem így hatékony, dinamikus haladással párosul. A modell az idei évtől már női változatban is elérhető!

279 990 Ft


 

Kross Esker 2.0
Kross Esker 2.0

Kross

Esker 2.0

Ha nem elég az országúti kerékpározás élménye, imádod a hosszú túrákat és szükséged van egy könnyen karbantartható, robusztus kerékpárra, amellyel a téli-tavaszi edzéseidet végezheted, akkor a megoldás a legújabb trendi „gravel” kerékpár. Tempós haladást biztosít aszfalton, de örömed leled benne akkor is, ha az útról letérsz.

289 990 Ft

Érdekel


 

Cube Attain
Cube Attain

Cube

Attain Race

A sebességre rá lehet kattanni - hát még ha a saját erődből éred el. Az Attain Race-ben minden megvan, ami egy gyors országútihoz kell - fürge irányíthatóság, hatékony hajtás és megbízható alkatrészek - egy olyan kényelmes vázzal, ami kifejezetten hosszú tekerésekre lett tervezve. A Shimano 10 sebességes Tiagra szettje könnyed váltást biztosít egy ujjnyi távolságra, a könnyű, erőteljes patkófékeket pedig egyszerű szervizelni és klasszikus kinézetet biztosítanak. Akár egyedül tekersz akár a haverokkal ez egy olyan bringa, amitől többre fogsz vágyni.

299 990 Ft


 

Cube Nuroad
Cube Nuroad

Cube

Nuroad Pro

Miért kellene megfordulni és hazamenni, csak mert elfogy előled az aszfalt? A CUBE Nuroad áthidalja az országút és a döngölt terep közötti szakadékot megalkotva a tökéletes gépet a kalandvágyó bringásoknak. Rugalmas, sokoldalú, bárhol bevethető kerékpár, amely a legrosszabb utakat is a saját javára fordítja. Aszfalt, kavics, sár... mind megfelel neki. A Superlite alumínium váz karbon villával akár 40mm-es külsőknek is biztosít elegendő helyet - míg a megbízható Shimano Tiagra 10 sebességes váltás, TRP Road Spire mechanikus tárcsafékek mindennel ellátnak, hogy a világ bármely tájára eljuss, vagy még azon is túl.

329 990 Ft

Érdekel


 

Kross Vento 6.0
Kross Vento 6.0

Kross

Vento 6.0

A Kross Vento Carbon modellcsalád maga a vegytiszta sportosság. A korszerű technikai színvonalú karbonszálas alapanyagból készült váz agresszív geometriát kínál, amely felső kategóriás alkatrészekkel párosítva aszfaltutakon kompromisszummentes kerékpáros élményt nyújt. A belső kábelvezetés mindössze egy a számos figyelmes technikai megoldás közül. Ez nemcsak a Vento Carbon esztétikai értékét növeli, hanem segít a bowdenek tisztán tartásában, fokozza a megbízhatóságot, mérsékeli a karbantartásigényt.

499 990 Ft


 

KTM X-Strada
KTM X-Strada

KTM

X-Strada

A KTM kínálatába 2019-re érkezik meg a gravel bike kategória. Az X-Strada modellt úgy tervezték, hogy szinte bármit csinálhass vele: városban gurulni, edzeni, túrázni, aszfalton vagy dózeren vagy földúton tekerve. Nem véletlen, hogy a "your best friend" szlogent helyezték a kerékpár mellé. Az alumínium vázzal és villával érkező szélsebes mindenes kerékpár könnyen lehet a következő "bestseller".

569 000 Ft

Érdekel


 

Bianchi Aria 105
Bianchi Aria 105

Bianchi

Aria 105

Bianchi Aria egy teljesítményorientált kerékpár a sebesség szerelmeseinek. Tökéletes partner a kihívások leküzdéséhez! Az alacsony légellenállás elérése érdekében a kerékpárnak és a kerékpárosnak együtt kell a legmegfelelőbb tulajdonságokkal rendelkezni. A mérnökök a vázat és villát alkotó csövek profiljánál valamint a geometriánál arra törekedtek, hogy a lehető legkisebb ellenállást jelentsen a levegő számára és a kerékpáros a lehető legtökéletesebb testhelyzetet tudja felvenni, így alkotva egy aerodinamikus egységet.

719 000 Ft

Érdekel


 

Cube Cross Race C:62
Cube Cross Race C:62

Cube

Cross Race C:62 Pro

Ismerd meg a CUBE Cross Race C:62 Pro-t - egy karcsú, karbonvázas verseny bringát melynek célja, hogy helyt álljon a \'cross saras poklában is. A vázat prémium minőségű C:62-es karbonunkból készítettük, majd egy full karbon \'cross specifikus villával, a Mavic új Aksium Allroad Disc kerékszettjével, a Schwalbe X-One kevláros külsőivel és teljes Shimano Ultegra szettel láttuk el beleértve a hidraulikus tárcsafékeket. Mindent úgy terveztük, hogy segítsen átvágni a sáron és versenyen. Ne maradj le. Szerezd meg inkább a Cross Race C:62 Pro-t.

759 990 Ft


 

KTM Revelator 4000 22
KTM Revelator 4000 22

KTM

Revelator 4000 22

Vérbeli sportos országúti kerékpár, komfortos geometriával és magas szintű felszereltséggel. Az itthon megszokott útviszonyokra ideális, rugalmas, de határozott energiaátadást biztosító karbonváza és az Ultegra/105 kombinációjú Shimanó felszereltsége teszi igazán izgalmassá.

769 000 Ft

Érdekel


 

Bianchi Oltre XR3 Disc
Bianchi Oltre XR3 Disc

Bianchi

Oltre XR3 Disc

A Bianchi Oltre XR3 Disc szinte az összes jelentős tulajdonságát megörökölte az XR4 Disc-nek, mely a nagy versenyeken már bizonyított. Az XR3 disc egyensúlyt képez az aerodinamika és a tökéletes kezelhetőség között. Az XR3 Disc tárcsafékei nagy és precízen adagolható fékhatást nyújtanak, száraz, vagy nedves időben is, a fékpatkók hiánya miatt a vázat és a villát pedig még aerodinamikusabbá lehet tenni.

1 029 000 Ft

Érdekel


 

Bianchi Infinito CV Disc
Bianchi Infinito CV Disc

Bianchi

Infinito CV Disc

Legyen a következő bevetésed egy hosszú túra, egy Gran Fondo vagy egy macskaköves klasszikus, szép időben, vagy akár esőben akár porban, a Bianchi Infinito CV Disc tökéletes választás! Az Infinito CV Disc egy ízig-vérig endurace kerékpár, amely bármely útviszonyok között megállja a helyét akár versenyen, akár egy hosszabb túrán.

1 219 000 Ft

Érdekel


 

KTM Revelator Alto Master
KTM Revelator Alto Master

KTM

Revelator Alto Master

Újdonság a 2019-es évben. Az elektromos Ultegra Di2 szettel felvértezett karbonvázas országúti gép kompletten felszerelve is csupán 7500 gramm, vagyis könnyű elfelejteni, hogy van alattad bármi is tekerés közben. 


 Nézd meg a többi kategóriát is:

 

Mountainbike Trekking Városi

 

 

Hirdetés