KTM trekking kerékpárok

KTM trekking kerékpárok

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2020/06/18
A 2020-as szezon három legizgalmasabb KTM trekking modelljét mutatjuk most be.

Az utóbbi évtizedben a KTM világszintű meghatározó szereplővé vált a kerékpáros szektorban. A KTM folyamatosan változik a kor követelményeinek megfelelően, de egyvalami a régi maradt: A KTM még mindig "Made in Austria". A KTM büszke arra, hogy 1964 óta, immáron több, mint 50 éve gyárt minőségi kerékpárokat és világszerte több, mint 50 országban szeretik a termékeit.

A 2020-as szezon három legizgalmasabb KTM trekking modelljét mutatjuk most be.

KTM Macina Sport 520

Könnyed városi ingázás illetve családi túrák társa lehet a Macina Sport 520 modell. A 4. generációs Bosch Performance CX motor 75Nm-es rásegítéssel járul a kényelmes pedálozásodhoz, mely egy 9 sebességes Shimano hajtással lett kombinálva. Az akár 70-80km-es hatótávolságot pedig az alsócsőbe részlegesen beintegrált 500 Wh kapacitású akkumulátor biztosítja. Kényelmünkről egy Suntour NEX-E25 teleszkópvilla gondoskodik, míg a biztos és hatékony megállást egy Shimano hidraulikus tárcsafék szolgáltatja. Egy trekking kerékpárnál alapkövetelmény a sárvédők és csomagtartó is, melyek szintén megtalálhatók a Macina Sport-on. Plusz a Busch&Müller első és hátsó lámpája révén láthatóak maradunk besötétedés után is.

KTM trekking kerékpárok-1
KTM Macina Sport 520
KTM trekking kerékpárok-1

KTM Macina Style 610

Városi ingázás? Trekking túra a családdal vagy a haverokkal? A  KTM Macina Style 610  kiváló, energikus társad lesz ezekben! A Bosch Performance Line CX motorjának 75 Nm-es nyomatéka robbanékonyságot és fürgeséget, 625 Wh kapacitású akkumulátora hosszú, nagyon hosszú teljesítmény-leadást nyújt számodra. Mind a motor, mind az akku tökéletesen integrálva került beépítésre a vázba, így a Macina Style letisztult dizájnú és kiegyensúlyozott tömegelosztású lett. Intelligens érzékelői és software segítségével négy különböző fokozatból választhatja ki a rásegítés mértékét – természetesen a kormányról vezérelve – plusz 11-sebességes Shimano Deore fogaskoszorú lett felszerelve, hogy mindig komfortosan tudjon tekerni. A váz ergonómikus geometriája révén optimális testtartásban, kényelmesen élvezheti a kilométereket. Ezen komforthoz hozzájárul még a Suntour NCX-E 63 teleszkópvilla és a Schwalbe gumiabroncsok is – melyek ráadásul kiváló defektvédelemmel is el vannak látva. A Busch&Müller elülső lámpája nappali fényt varázsol elénk a 150 lux fényerejével, míg a hátsó lámpája megfelelő láthatóságot biztosít számunkra. Egy trekking kerékpár alapfelszerelése kell legyen a sárvédő és a csomagtartó is, így a Macina Style-on is megtaláljuk ezeket.

KTM trekking kerékpárok-2
KTM Macina Style 610
KTM trekking kerékpárok-2

KTM Macina Tour 510

Sportos teljesítmény és kényelem egy kerékpárban. A KTM Macina Tour nyergében könnyedén körbe tekerheted a nagyobb tavainkat, vagy hosszabb felfedező túrákra is elindulhatsz. Alumínium vázába teljesen beintegrálták az elektromos rásegítés hajtását és akkumulátorát is, így egy letisztult formát kapunk. A Bosch Performance Line CX legújabb generációja biztosítja kalandjaidhoz a kellő erőt, míg a 500 Wh PowerTube akkumulátor a szükséges energiát. A hatékony hajtáshoz a Shimano Deore 9-sebességes fogaskoszorúja is hozzájárul. Ezek kombinációja révén akár 120 km megtehető távolság is rendelkezésedre áll! Ilyen jellegű bringázásaink során könnyen előfordulhat, hogy ránk sötétedik, így természetes, hogy a Macina Tour felszereltségében megtaláljuk az első-hátsó lámpákat, ráadásul nem is akármilyeneket! A Busch&Müller elülső lámpája 50 lux fényerőt biztosít, mellyel biztonságosan fejezhetjük be utunk hátra maradt részét. A Schwalbe Energizer Plus gumiabroncsok kellő tapadást nyújtanak különböző útviszonyok során is, alacsony gördülési ellenállással. Komfortunkat tovább növeli a Suntour NCX-D teleszkópvilla 63 mm-es rugóútja, illetve a teleszkópos nyeregcső is. Egy trekking kerékpár alapfelszerelése kell legyen a sárvédő és a csomagtartó is, így a Macina Tour-on is megtaláljuk ezeket.

KTM trekking kerékpárok-3
KTM Macina Tour 510
KTM trekking kerékpárok-3

KTM-Bikes.at