Téli bringás karácsony

Mozgásvilág.hu
2014/11/24
Specialized karácsonyi ajándékötletek
Hirdetés

Specialized Evade bukósisak
Az Evade sisak a Specialized változata az "aero-road" alkategóriájú sisakoknak. A McLarennel közösen kifejlesztett időfutam sisak kistesója. Bár az effajta sisakok nem kifejezetten a szellőzésük miatt hasznosak, az Evade-el a kánikulán kívül bármilyen időben jól megleszel. Aki szereti a száguldozást az kifejezetten értékelni fogja a az Evade légellenállási mutatóit. A Road Bike Action tesztje szerint 40 km-n 45 km/h-es sebességnél 40 mp-l gyorsabbak leszünk a Speci Prevail sisakjához viszonyítva. Csillagok háborúja fanoknak külön öröm a sci-fi kinézete. 

Sebesség megszállottak, outi versenyzők- megérkezett a karácsonyi lista egyik eleme!

 

Megnézem


Specialized Evade sisak Forrás: Specialized
Specialized Evade sisak
Kép forrása: Specialized

  


 

Specialized Defroster Forrás: Specialized
Specialized Defroster
Kép forrása: Specialized

Specialized Defroster téli kerékpáros cipő
Kicsit későn de idén is eljön a hideg, latyakos, vizes, nedves csontig hatoló időjárás. A Defrosterrel bátran felveheted a kesztyűt az elemek ellen. A Boa fűző rendszerrel ellátott cipő vízálló felsővel és polár béléssel segít a hideg elleni harcban. Robosztus, katonás kinézete nekünk kifejezetten tetszett, külön jó hír, hogy oldalt és hátul is jelentős fényvisszaverő csíkokkal tették láthatóvá az amúgy teljesen fekete lábbelit. Kamáslija árnyalattal magasabb a konkurenciáénál, tépőzár füle pedig elég széles, hogy kesztyűvel is állítani tudjuk. Kicsit szélesített fazon, hogy vastag téli zokni is aláférjen. Kedvünk lett bringázni egyet!

 

Megnézem

  


 

Specialized BG Deflect kesztyű
Az elegáns professzor. Bátran ajánljuk enyhe téli bringázáshoz. Vízlepergető és szélálló softshell anyagból készült. A tenyerén Body Geometry tervezésnek köszönhetően úgy van párnázva, hogy csökkentse a kéz fáradékonyságát. Habár full fekete, bújócskázni vele nem ajánlott a közepén végigfutó fényvisszaverő csík miatt. Kütyü mániákusok fellélegezhetnek. A Wiretrap technológiának köszönhetően okostelefonjukat is tudják kezelni.

 

Megnézem


Specialized BG Deflect kesztyű Forrás: Specialized
Specialized BG Deflect kesztyű
Kép forrása: Specialized
Hirdetés