Menü

2015.11.25.     Hozzászólás 1

Bugyi, kesztyű, kulcstartó karácsonyra

Így lehet egy ajándék sportos és szexi egyszerre


A futáshoz minden alkalommal szükség van motivációra, amit az elérendő cél mellett apróságokkal, fain kiegészítőkkel fel lehet tupírozni. Ha az alábbi ötletek közül választasz, biztos jobban fognak esni a kilométerek.

 

Motiváció újratöltve

Under Armour pure strech bugyi

Under Armour pure strech bugyi

 

Friss szerelmesként jellemzően romantikus, na jó erotikus, csipkés fehérneművel igyekeztem meglepni kedvesemet. Azóta elmúlt a lelkesedés, de az Under Armour „Pure Strech” sport bugyi visszahozta a motivációt. Az amerikai cég terméke nem csak az ötletes csomaglása miatt említésre méltó. A termék maga annyira szuper rugalmas, 30% elasztánt tartalmaz, hogy állítólag egy méret jó mindenkire. A fehérnemű technikai anyaga jól vezeti a nedvességet, a széle gyönyörűen vágott, így a beszegések nem fogják kedvesünket zavarni. Szabása pedig garantálja, hogy a cég szlogenje biztos teljesül: 'Absoluteley no panty lines” - azaz biztos, hogy nem látszódik ki a nadrágból, mint a tanga. Mondjuk ennek nem tudom mi férfiak mennyire örülünk. 

3.800 Ft

 

Megnézem

  


 

2 az 1-ben ötletes apróság

Nike Expandable Running Lean Waistpack

Nike Expandable Running Lean Waistpack

 

A Nike csípőöve egyben tárolórekesz és láthatósági eszköz is. Durván rikító színe mellé fényvisszaverő csíkok társulnak a széles cipzár körül. A tartó maga igazán ötletes. Bár önmagában igen keskeny, de annyira rugalmas, hogy egy iPhone 5-s kényelmesen elfér benne. Ráadásul 2 külön rekesz található benne, így ha a kulcsunkat is ott tároljuk, akkor elkerülhető, hogy összekarcolja a kijelzőt.

5.400 Ft

 

Megnézem

  


 

Jön a hideg, vedd fel a kesztyűt kisfiam!

Ronhill Flash Glove

Ronhill Flash Glove

 

Ha már Anyuci felerőlteti ránk, akkor legyen stílusos. A „Ronhill Flash Glove” kimaxolja a futó kesztyű fogalmát. Ha nem értenénk az elnevezést, első ránézésére be fog ugrani. Rikító sárga kesztyűt erőteljes fényvisszaverő csíkok keresztezik. A Mama nem fog aggódni a biztonság miatt. A tudomány azonban itt sem áll meg. A kesztyű gyorsan száradó, kiválóan szellőző, meleg anyagból készült. Tapintása finom, bársonyos. Annyira puha és elegáns, hogy a téli futások során jellemzően jelentkező orrfolyást sem ezzel kezelnénk... Lehet ezért hagyták ki belőle az orr-,szemüvegtörlő részt.

5.991 Ft

 

Megnézem

  


 

Olvass többet a témáról: Karácsonyi ajándékötletek, karácsony, under armour, Ronhill, nike

Ajánló