Bugyi, kesztyű, kulcstartó karácsonyra

Bugyi, kesztyű, kulcstartó karácsonyra

Kakuk András
Kakuk András
2015/11/25
Így lehet egy ajándék sportos és szexi egyszerre
Hirdetés

A futáshoz minden alkalommal szükség van motivációra, amit az elérendő cél mellett apróságokkal, fain kiegészítőkkel fel lehet tupírozni. Ha az alábbi ötletek közül választasz, biztos jobban fognak esni a kilométerek.

 

Motiváció újratöltve

Under Armour pure strech bugyi

Under Armour pure strech bugyi
Under Armour pure strech bugyi

 

Friss szerelmesként jellemzően romantikus, na jó erotikus, csipkés fehérneművel igyekeztem meglepni kedvesemet. Azóta elmúlt a lelkesedés, de az Under Armour „Pure Strech” sport bugyi visszahozta a motivációt. Az amerikai cég terméke nem csak az ötletes csomaglása miatt említésre méltó. A termék maga annyira szuper rugalmas, 30% elasztánt tartalmaz, hogy állítólag egy méret jó mindenkire. A fehérnemű technikai anyaga jól vezeti a nedvességet, a széle gyönyörűen vágott, így a beszegések nem fogják kedvesünket zavarni. Szabása pedig garantálja, hogy a cég szlogenje biztos teljesül: \'Absoluteley no panty lines” - azaz biztos, hogy nem látszódik ki a nadrágból, mint a tanga. Mondjuk ennek nem tudom mi férfiak mennyire örülünk. 

3.800 Ft

 

Megnézem

  


 

2 az 1-ben ötletes apróság

Nike Expandable Running Lean Waistpack

Nike Expandable Running Lean Waistpack
Nike Expandable Running Lean Waistpack

 

A Nike csípőöve egyben tárolórekesz és láthatósági eszköz is. Durván rikító színe mellé fényvisszaverő csíkok társulnak a széles cipzár körül. A tartó maga igazán ötletes. Bár önmagában igen keskeny, de annyira rugalmas, hogy egy iPhone 5-s kényelmesen elfér benne. Ráadásul 2 külön rekesz található benne, így ha a kulcsunkat is ott tároljuk, akkor elkerülhető, hogy összekarcolja a kijelzőt.

5.400 Ft

 

Megnézem

  


 

Jön a hideg, vedd fel a kesztyűt kisfiam!

Ronhill Flash Glove

Ronhill Flash Glove
Ronhill Flash Glove

 

Ha már Anyuci felerőlteti ránk, akkor legyen stílusos. A „Ronhill Flash Glove” kimaxolja a futó kesztyű fogalmát. Ha nem értenénk az elnevezést, első ránézésére be fog ugrani. Rikító sárga kesztyűt erőteljes fényvisszaverő csíkok keresztezik. A Mama nem fog aggódni a biztonság miatt. A tudomány azonban itt sem áll meg. A kesztyű gyorsan száradó, kiválóan szellőző, meleg anyagból készült. Tapintása finom, bársonyos. Annyira puha és elegáns, hogy a téli futások során jellemzően jelentkező orrfolyást sem ezzel kezelnénk... Lehet ezért hagyták ki belőle az orr-,szemüvegtörlő részt.

5.991 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés