Nélkülözhetetlen bringás ajándékok

Nélkülözhetetlen bringás ajándékok

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2015/11/25
Ha csak annyit tudsz róla, hogy bringázik, ezekkel nem lősz mellé
Hirdetés

Ha egy kerékpáros számára leghasznosabb kütyüket szeretnéd megtalálni, görgess tovább.

 

Vérbeli gondűző

PRO 10 funkciós mini tool

PRO 10 funkciós mini tool
PRO 10 funkciós mini tool

 

Egy jó bringásnál egy bicskaszerszám mindig van a váratlan helyzetekre. Imádjuk ezeket a multi eszközöket, főleg ha kicsik is. A PRO gyantaházba foglalt 10 féle chrome szerszáma mindösszesen 50 gramm, így nem jelent gondot mindenhova magunkkal vinni. A 10 funkcióba a legfontosabbak találhatók meg: 2/2,5/3/4/5/6/8 imbusz, Torx 25, valamint csillag- és normálcsavarhúzó.

3.800 Ft

 

Megnézem

  


 

Munkába, munkából még esőben is

Cateye Volt100 első lámpa

Cateye Volt100 első lámpa
Cateye Volt100 első lámpa

 

Legtöbbünk nem teszi le a kerékpárt az ősszel megérkező nedvesebb, és egyre csípősebb időjárásban sem. Ilyenkor a késői napfelkelték és korai naplementék miatt még fontosabb egy jó lámpa a bringán. A Volt-széria százasa kifejezetten városi – közvilágítással így vagy úgy ellátott – utakra lett tervezve. 3 világítási módban használhatjuk (erős - 100 lumen/2 óra, normál - 30 lumen/6 óra és villogó - 150 lumen/30 óra), így könnyen megválaszthatjuk az adott útszakasz kivilágítottságának megfelelő fényerőt – és spórolhatunk akár az energiával. Azzal az energiával, amit egyébként USB2.0 csatlakozón keresztül 3 óra alatt visszatölthetünk. Mivel a tervezők is tisztában voltak az elszánt felhasználókkal is, így a Volt100 vízálló tokozást kapott. Munkába és munkából ingázáshoz tökéletes választás lehet mindenkinek.

11.690 Ft

 

Megnézem

  


 

Vezeték nélküli bringás komputer

Cateye Padrone

Cateye Padrone
Cateye Padrone

 

Ha úgy érzed, hogy ezt az órát szinte neked tervezték, nem véletlen! A Cateye felhasználók visszajelzései alapján készült ez a hatalmas kijelzős (67,5×43×14,5 mm) komputer. Imádjuk, mert legyen szó egy késő esti városi tekerésről, vagy egy zúzós enduro útról, a főbb adatok mindig jól láthatók. A vezeték nélküli kivitel pedig problémamentessé teszi. Ha nem vagy adatfüggő, és csak a legszükségesebbekre szorítkozol (a szokásos infókból – aktuális tempó, teljes megtett táv, túra táv, eltelt idő, átlagsebesség, max tempó, pontos idő – egyszerre kettőt láthatunk) akkor ennél nem kell több neked.

17.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés